LLEGIM ALS POBLES

Elia Barceló

Centre Cívic (Antic Sanatori)

8 de juny 19:00 h. Port de Sagunt

Dijous que ve, 8 de juny, a partir de les 19.00 hores, Elia Barceló protagonitzarà la següent cita de la programació Llegim als pobles. Serà en la Sala d'actes del Centre Cívic (Antic Sanatori) de Port de Sagunt.

Elia Barceló (Alacant, 1957) Se la considera una de les escriptores més versàtils de la narrativa espanyola i és una de les autores de major prestigi en l'àmbit del fantàstic i la ciència-ficció. Ha publicat trenta novel·les, realistes, criminals, històriques..., unes per a adults i altres per a joves, i uns setanta relats, a Espanya i a l'estranger. Ha sigut traduïda a vint idiomes amb gran èxit de públic i crítica, consolidant-se com una de les veus espanyoles més internacionals de la narrativa actual. És autora d'obres de gran èxit com  El color del silencio, El secreto del orfebre, Las largas sombras, El eco de la piel,  La noche de plata i Muerte en Santa Rita. Ha obtingut nombrosos premis. Premi Nacional de Literatura Infantil i Juvenil 2020 per l'efecte Frankenstein. Durant molts anys va ser professora d'Estudis Hispànics en la Universitat de Innsbruck, a Àustria. Ara es dedica a l'escriptura a temps complet.

PARLEM: EXPRESSA EL QUE SENTS

30 de juny 2023

Taller "Vigilants de la Vida. Prevenció del suïcidi" de 17:00 a 18:30h. en Casal Jove Port i Casal Jove Sagunt. PARLEM és un servei per a fomentar el benestar emocional en adolescents i joves del municipi: informació de recursos, tallers i sessions grupals. Casals Joves Sagunt i Port i en els IES de Sagunt i Port.

ESPLAI JOVE JUNY - TARDEO

16 de juny 2023

Horari: 17.30 a 20:30h. DIMECRES - Casal Jove Sagunt - C/ Romeu 8 - DIVENDRES - Casal Jove Port - C/Vent de Marinada s/n 16 JUNY: Lluna Plena “A la fresca” fins a quasi la mitjanit- Casal Jove Port. Activitat lliure i gratuïta.

TALLERS "PARLEM PRIMÀRIA 5é - 6é "

13 de juny 2023

Alumnat de 5é i 6é de primària. Activitat gratuïta. TALLER RELAX'T I GAUDEIX. Casal Jove Port - 13 de juny de 17:30 a 19:30h. Casal Jove Sagunt - 14 de juny de 17:30 a 19:30h. http://aytosagunto.apuntate.online/pio/