EXPOSICIÓ COL·LECTIVA "NOSOTRAS”

Del 8 de febrer al 2 de març

Centre Cultural Mario Monreal. C. Roma, 9 Sagunt

 

  • Inauguració: dijous 8 de febrer, a les 19 h.
  • Horari: de dilluns a dissabte de 9 a 21 h.

 

 

NOSOTRAS, l’exposició col·lectiva comissariada per Elisabeth Rodrigo Barreda i integrada per sis dones artistes, Inés Ciria, Luz Llinares, Elisabeth Rodrigo, Tatiana Roig, Noelia San Pedro i María Uriarte, vestirà les parets del centre cultural Mario Monreal, impregnant-ho d'art en femení amb obres sostenibles, inclusives, naturals i intuïtives.

Sis dones i un projecte comú: l'art abstracte des dels seus diferents punts de vista.

Obres amb al·lusions a la naturalesa que empren materials naturals i juguen amb les textures i relleus de la terra i la mar, com és el cas de les artistes Elisabeth Rodrigo, Inés Ciria i María Uriarte i amb material reciclat, amb retalls d'altres obres com és el cas de l'artista Tatiana Roig i Luz Llinares.

La sostenibilitat i el reciclatge estan molt en voga en el món de l'art com un al·legat contra el consumisme en favor de la reutilització de retalls i materials per a la creació de noves obres d'art; una idea que també queda plasmada en esta exposició.

Una nova generació d'artistes preocupades pel medi ambient, l'art com a teràpia i que reivindica la importància del procés per damunt del resultat final.

 

LUDI TARDEO INFANTIL

02 de març 2024

Activitat gratuïta - 8 a 12 anys - Casal Jove Sagunt i Casal Jove Port - Horari: dissabtes de 18.00 a 20:00h.