EXPOSICIÓ: “CONVERSANT AMB LES MEUES ARRELS” de LORENA CUENCA

Del 31 d’octubre al 25 de novembre

Centre Cultural Mario Monreal. C. Roma, 9. Sagunt

 

  • Horari: de dilluns a dissabte, de 9 a 21 h.
  • Inauguració: dimarts 31 d’octubre a les 19 h.

  

Lorena Cuenca Ramón (València -1980) és Doctora en Belles Arts per la Universitat Politècnica de València, amb una sòlida formació que es va ampliar a Austin (2001) i Brussel·les (2003).

L'exposició Conversant amb les meves Arrels ens submergeix en un profund viatge introspectiu a través de la pintura i el dibuix de l'artista. Cada obra és un testimoni visual del camí artístic i emocional, un pont que connecta el passat amb el present.

Cadascuna de les obres dialoga amb la seva identitat, història i connexions personals a través del simbolisme de les arrels, tant literals com metafòriques.

La terra, com a font de vida i origen, és un element recurrent a les obres. Les seves textures i colors són el llenç on aquestes arrels s'arrelen i creixen. Mentre que els traços i les pinzellades enriqueixen la narrativa, afegint-hi una sensació de moviment i vitalitat.

Les mirades, carregades d'emotivitat, ocupen un lloc central en aquesta mostra connectant l'espectador amb l'herència compartida i la sensació de pertinença.

En conjunt, aquesta exposició és un homenatge a la memòria i la identitat, una invitació a reflexionar sobre la pròpia història i a reconèixer la bellesa de les connexions humanes que transcendeixen el temps i l'espai.