La biblioteca pública acull aquest divendres una trobada de lectors del llibre 'El dilema de Sofia'

La biblioteca pública de Port de Sagunt acull aquest divendres, 16 de setembre, una trobada de lectors del llibre El dilema de Sofia, al qual també assistirà el seu escriptor José Manuel González de la Costa. L'esdeveniment tindrà lloc a les 19.00 hores i està organitzat pel departament d'Arxiu i Biblioteques de l'Ajuntament de Sagunt.

El llibre tracta d'una història on l'amor, la intriga i la cobdícia s'uneixen amb l'aroma singular dels llibres antics. Sofia de Valdivieso és una dona madura, moderna, empoderada, soltera i de gran prestigi professional, la qual cosa fa que porte una vida molt activa amb la qual es troba molt a gust. Hereta del seu pare un llibre: un exemplar únic, manuscrit per Cervantes, de la segona part del Quixot, que la condueix fins a Matías Alonso, un llibreter de llibres antics, jove i atractiu.

El llibre submergeix a les i els lectors al Madrid vital i atractiu de principis del segle XXI, i en la qual ciutats com Cuernavaca, Monterrey, Marràqueix, Imlil, Roma o les platges de Castelló de la Plana tenen un paper rellevant en el desenvolupament de la trama.

D'altra banda, José Manuel González de la Costa a part d'escriptor també és el director adjunt del Museu d'Art Contemporani ‘Vicent Aguilera i Cerni’ de Vilafamés (MACVAC); president de l'Associació d'Escriptors de la província de Castelló i llicenciat en Geografia i Història per la Universitat Complutense de Madrid amb especialitat en Història Moderna en 1986. A més, va ser finalista en el premi de novel·la Fernando Lara 2010 amb Llarga Tempesta de Tardor.

 

CONTACONTES : "QUI VIU AHÍ"

06 d’octubre 2022

Dijous, 6 d' octubre a les 18h. en Biblioteca Centre Cívic (Jardins Antic Sanatori) Inscripció prèvia en la biblioteca. 962655896. biblioteca.centrocivico@aytosagunto.es . A partir de quatre anys