Exposició: La "València Oblidada” de Joaquín Collado

Del 9 de març al 18 d'abril. Inauguració: Dijous 9 de març. Sala d'Exposicions del Centre Cívic. Jardins Antic Sanatori. Port de Sagunt.

L'exposició pretén mostrar la part més significativa, emblemàtica i icònica de l'obra de Collado. Es compon d'obres realitzades entre els anys 70 i les primeres dècades dels anys 80 del segle XX.

Joaquín Collado va nàixer a València en 1930 i es va iniciar en la fotografia de manera autodidacta en 1965. Aquest  exempleat de banca cultivava durant el seu temps lliure la seua afició per fotografiar a persones, personatges i enclavaments de la ciutat. La seua mirada respecte de la vida urbana és una mescla d'immediatesa, fugacitat, cerca de l'instant òptim i enquadrament perfecte.

Aquesta exposició ha sigut possible gràcies a la Diputació de València Etno Expo. La mostra, comissariada per Luis Carrasco Llopis, compta amb el suport de AGFOVAL (Agrupació Fotogràfica Valenciana) i el Cercle Collado.

PODCAST "B" - PORT

12 d’abril 2023

Dies 12 i 13 d'abril - Horari de 17:00h a 20:00h - Activitat gratuïta INSCRIPCIÓ: https://aytosagunto.apuntate.online/pio/ - Casal Jove Port - Carrer Vent de Marinada s/n - Port de Sagunt.

TALLER AUTODEFENSA DONES JOVES - PORT

12 d’abril 2023

Dones joves des de 12 fins a 18 anys. Dies 12 i 13 d'abril - Horari des de les 17:00h fins a les 19:00h - Casal Jove Port - Carrer Vent de Marinada s/n- Port de Sagunt - Activitat gratuïta. Inscripció: https://aytosagunto.apuntate.online/pio/