VII CARRERA SOLIDÀRIA PELS DRETS DE LA INFÀNCIA

El 20 de novembre és el Dia Universal de la Infància, que cada any recorda la rúbrica de la Convenció dels Drets de la Infància (1989).

La VII Carrera Solidària pels Drets de la Infància en suport a UNICEF es realitza  el 19 de novembre.  Esta iniciativa naix per part dels grups de participació infantil i adolescent del municipi, com són Dinakids-Consell d’Infància, HRjove-Consell Joves IES i Corresponsals IES i per part de les regidories d'Infància i Joventut i activitat Física, Salut i Esport.

Recorregut: C/ Vent de Mariada, entre el CEIP Vilamar i el parc dels Xavals.

Serà una jornada repleta d'activitats: tallers, animació infantil, jocs, castells inflables i el Festival del Còmic de la Comunitat València SPLASH, en el Casal Jove Port durant tot el cap de setmana.

La Carrera Solidària constarà de dues modalitats:

1- Carrera de 5 km. a les 11:00h. El preu de la  inscripció és de 7€ per participant, dels quals 4,69€ es destinaran al projecte UNICEF Gotes, per a portar aigua i sanejament a les escoles de diferents paises d'Àfrica.

2- Carrera familiar de 2,5km. a les 12:00h,  es podrà participar caminant, amb carro de bebé, patinet (no elèctric), mascota, etc. El preu de la inscripció és de 7€ per participant, amb una contribució solidària de 5,30€.

S'habilitarà FILA ZERO, a través de la qual es podrà col·laborar.

Premis: trofeus per a els/les 3 primers/es classificats/des de cada sexe. S'atorgaran bons en material esportiu per als centres escolars amb més inscripcions en totes les dues modalitats. Al club esportiu amb major nombre d'inscripcions se li entregarà un bo en material esportiu.

Inscripcions: www.sportmaniacs.com.

La recollida de dorsals serà el dissabte 18 de novembre de 17 a 20:00h i el mateix dia de l'esdeveniment des de les 10:00h fins a 1 hora abans de l'inici de cada carrera en el punt designat.

Participa activament en esta iniciativa solidària. Amb cada pas, arriba l'ajuda.