El mapatge urbà arriba demà al Pla del Bou

El projecte mapatges urbans de Participació Ciutadana se suma al programa de festes veïnals organitzat per l’AAVV Pla del Bou
Imagen 1Imagen 2
El projecte Mapatges Urbans Sagunt (MUS) de la delegació de Participació Ciutadana de l'Ajuntament de Sagunt programa un nou mapatge urbà per a demà, dijous, 28 de juliol, a les 18:30 hores al Pla del Bou. Aquest mapatge se suma al programa de festes veïnals organitzat per l’AAVV Pla del Bou, i té com a objecte seguir treballant en les necessitats del veïnat que vulga participar en aquest procés.

La reunió es desenvoluparà en “la pinada” del Pla del Bou, que és un punt de reunió i convivència veïnal, on el mapatge desplegarà la tovalla i les cartes. L'objectiu d'aquesta sessió, és arreplegar propostes mitjançant un joc de cartes en els contextos de festa, reunió i tertúlia. Les cartes es convertiran en aquesta ocasió en necessitats de millora i els temes a treballar els posaran l'atzar i les cartes comodí.

El projecte MUS ese trova dins del Pla Estratègic de Participació Ciutadana (Participa Sagunt), i té com a objectiu treballar en la millora de la ciutat i la qualitat de vida dels seus habitants. El principal interés dels mapatges és que els ciutadans opinen i proposen millores urbanes amb l'objecte de construir una ciutat per a tots i entre tots. Després de la recopilació de totes les dades que s’obtinguen dels ciutadans es traduirà en un informe tècnic que serà enviat a les diferents àrees de treball de l'Ajuntament de Sagunt amb l'objectiu de confeccionar un llistat valorat de mesures de millora, que quedaran incloses en els pressupostos anuals per a la pròxima posada en marxa.