Cita Prèvia SAIC

Sol·licite i obtinga una cita prèvia per a la realització dels tràmits presencials que necessite resoldre.

Portal Contribuents

Els contribuents poden consultar l'estat dels seus deutes tributaris amb l'Ajuntament, així com descarregar-se documents de pagament, entre d'altres.

Carpeta Ciutadana

Accediu als expedients que teniu en curs, esmeneu quan us sigui requerit o completeu instàncies guardades que haja deixat sense enviar.

Verificar Doc. Electrònic

A través d'aquest servei es pot verificar l'autenticitat dels documents emesos per l'Ajuntament de Sagunt que disposen d'un codi de verificació (CVD).

Models de documents

Ací es troben les instàncies i models de sol·licituds més habituals de l'Ajuntament de Sagunt.

Subvencions

En aquest enllaç troba la relació de subvencions, beques i premis de l'Ajuntament de Sagunt de l'any en curs i els models d'impresos de subvencions.

Perfil del Contractant

Consulte a través d'aquest enllaç les convocatòries sobre els processos de licitació, així com tots els mitjans i terminis de presentació.

Factures de Proveïdors

A través del Punt General d'Entrada de Factures Electròniques de l'Administració General de l'Estat podrà presentar i consultar l'estat de les seues factures electròniques.

Tauler d'anuncis

Notificacions en BOE

Convocatòries subvencions

Tràmits destacats

Certificats electrònics


S'admeten els corresponents a persones físiques, empleats públics i representants, emesos pels prestadors de serveis electrònics de confiança qualificats segons el Ministerio de Energía, Turismo y Agenda Digital, entre els quals es troben CERES-FNMT, DNI-e, ACCV, Camerfirma i Firmaprofesional.

Logo Real Casa de la Moneda

Logo DNIE

Logo ACCV

Logo Camerfirma

Logo Firmaprofesional

 

Publicacions de l'Ajuntament