Avui comença la 3ª edició de la ruta de la tapa en el Port de Sagunt

La ruta de la tapa s'allargarà fins al dia 15 d'octubre i participaran 20 locals de restauració del Port de Sagunt

Este matí a la roda de premsa en l'Ajuntament de Sagunt
 
La 3ª edició de la ruta de la tapa se celebrarà en el Port de Sagunt des d’este divendres 2 d'octubre i s'allargarà fins al 15 d'aquest mes. Esta edició comptarà amb la participació d'uns 20 comerços dedicats a la restauració en el Port de Sagunt i es duu a terme gràcies a l'esforç i dedicació de ACEISYC (Associació de Comerciants, Empresaris i Industrials de Sagunt i Comarca) i amb la col·laboració de la Delegació de Turisme de l'Ajuntament de Sagunt.

Els assistents podran adquirir uns plànols amb uns segells que, una vegada emplenats amb 6 segells en cada rutero, els permetran participar en un sorteig de diversos regals. Els ruteros amb els plànols es poden aconseguir en els establiments participants i en el local de l'Associació, situat en el carrer Fornás núm. 26 baix, del Port de Sagunt. Destacar que, en aquesta edició, el preu de la tapa i la beguda serà de 2,50 euros. A més, s'ha desenvolupat una aplicació mòbil exclusiva per a aquesta ruta de la tapa; RUTAPPA.

Segons ha declarat la delegada de Turisme, María Giménez, “des de la Regidoria de Turisme us convidem a totes i a tots a participar en esta ruta culinària, on cada establiment oferirà tota una deliciosa experiència gastronòmica. És una atractiva iniciativa per a eixir i gaudir degustant tapes en els nostres locals hosteleros, per a conèixer-los més si cap i apuntar-los en les nostres rutes d'oci”.

Així mateix, el president de ACEISYC ha destacat que “des de l'Associació volem donar les gràcies a l'Ajuntament de Sagunt i a tots els comerços que participen”. 

Finalment, destacar que alguns dels premis als quals els participants en els sorteigs podran accedir són:
- 1 Tablet: Acte Hifi Progrés
- 30 packs de lots de cervesa San Miguel
- 5 sopars per a dues persones en restaurants de la nostra localitat
- 2 baptismes de busseig en el Centre de Bussege Costa Palancia
- 4 barres de pa durant un mes a arreplegar en el forn Blat i Mel
- 1 experiència per al cos, d'agència de viatges Mundotour.