Demà s'inicia el termini per a presentar sol·licituds per a optar a les beques de pràctiques formatives en l'Ajuntament de Sagunt

El regidor Sergio Moreno destaca que és una profitosa oportunitat perquè les/els joves puguen començar a realitzar-se i desembolicar-se d'acord amb la seua formació
Imagen 1
Demà, 1 de Juny, comença el termini de presentació de sol·licituds per a optar a les beques de pràctiques formatives promogudes per la Diputació de València. L'Ajuntament de Sagunt, que suma a aquesta iniciativa des que es va iniciar, acollirà a 38 estudiants que s'incorporaran als diferents departaments. L'objectiu d'ambdues administracions és possibilitar el contacte dels/les futurs/es professionals d'aquesta província amb el món laboral i en particular amb l'Administració Local.
 
Els estudiants que opten a les pràctiques formatives oferides han de complir el requisit de cursar algun dels estudis oficials que es determinen en les bases de cada convocatòria, així com presentar la seua sol·licitud dins del termini, que finalitza el pròxim dia 10 de juny. Aquestes beques es concediran tant a estudiants de graus com de cicles formatius, d'acord a les necessitats de cada àrea de l'ajuntament, com per exemple: gestió administrativa, informàtica, dret, urbanisme, comunicació, serveis socials, etc.
 
Segons destaca el regidor delegat de Personal de l'Ajuntament de Sagunt, Sergio Moreno, “Aquestes trenta-vuit beques de formació concedides per l'Ajuntament de Sagunt, en el programa de pràctiques formatives per a joves estudiants de la Diputació de València, resultaran una profitosa oportunitat perquè xiques i xics puguen començar a realitzar-se i desembolicar-se d'acord amb la seua formació, en diferents departaments d'aquest Consistori, la qual cosa els servirà de preparació en la seua futura marxa en el món laboral”.
 
La concessió de les trenta-vuit beques que es van a concedir, queda establida per a Sagunt en l'Annex I de la convocatòria, així com el compromís de sufragar amb càrrec al pressupost municipal la part no finançada per la Diputació Provincial de València, en els termes de les bases de la convocatòria.