El “Col·lectiu de Dones de Sagunt 8 de Març” lliura el premi al cartell guanyador del concurs del Dia Internacional de la Dona

Les activitats commemoratives del 8 de Març continuaran aquest divendres, 26 de febrer, amb la xarrada “Identitats diverses” en el Centre Cívic del Port de Sagunt

 La regidora d'Igualtat i el guanyador del cartell

La programació d'activitats commemoratives del 8 de març, el Dia Internacional de la Dona, ja ha començat amb el lliurament del premi al cartell guanyador de la 24ª edició del tradicional concurs organitzat per el “Col·lectiu de Dones de Sagunt 8 de Març”. El guardonat ha sigut Ángel Ramón Ventura que ha presentat una obra que té com a lema “Educant en feminisme”. Aquesta és la primera de les iniciatives que ha preparat la delegació d'Igualtat de l'Ajuntament de Sagunt en col·laboració amb altres associacions i col·lectius de dones del municipi. 

Les activitats continuaran aquest divendres, 26 de febrer, a les 19 hores, amb la xarrada “Identitats diverses” a càrrec de Viktor Navarro, activista trans, i Yolanda Melero, psicoterapeuta. El col·loqui, organitzat també pel Col·lectiu de Dones de Sagunt 8 de Març, tindrà lloc en la sala multiusos B del Centre Cívic del Port de Sagunt. 

Cal destacar que la programació general es desenvoluparà fins al 9 d'abril i inclou multitud d'iniciatives molt diverses com: projeccions cinematogràfiques, recitals de poesia, taules redones, conferències, debats, representacions teatrals, concerts i tallers d'escriptura i animació lectora, així com la manifestació que tindrà per lema “Amb dones empoderades, junts construirem la igualtat”.