El taller d'Aules Compartides ha format 16 alumnes en perruqueria i imatge personal

El projecte, que forma part de l'estratègia municipal per a fer front a l'absentisme escolar, està integrat per alumnes de l'IES Camp de Morvedre i Jorge Juan
Imagen 1
Els tallers d'Aules Compartides (PAC), de Perruqueria i Imatge Personal en els quals van participar 16 alumnes de l'IES Camp de Morvedre i Jorge Juan, finalitza amb un acte de cloenda i lliurament de diplomes.

El PAC és un projecte conjunt entre la Conselleria d'Educació, els centres d'Educació Secundària i l'Ajuntament de Sagunt, a través dels departaments d'Educació i la col·laboració de Serveis Socials que forma part de l'estratègia municipal per a fer front a l'absentisme escolar i reduir l'abandó prematur de l'escolaritat obligatòria. Estes situacions provoquen serioses dificultats d'integració en la infància i adolescència a l'hora de crear un entorn de cooperació i potenciar la incorporació en el món laboral.



L'acte de conclusió i lliurament de diplomes del Programa d'Aules Compartides (PAC) es va celebrar amb tallers de Perruqueria i Imatge Personal que s'han usat durant el present curs escolar. 

A l'acte van assistir el regidor delegat d'Educació, José Manuel Tarazona, les orientadores i directors dels centres IES Camp de Morvedre i Jorge Juan, el personal tècnic del Departament d'Educació, alumnes, mares i pares de l'alumnat del curs.

Es va organitzar una desfilada per a poder fer lliurament de tres premis: millor pentinat, millor arranjament d'ungles i millor maquillatge.

Per a finalitzar la jornada acadèmica, el regidor delegat d'Educació va lliurar els diplomes del curs, així com els premis en cadascuna de les categories del concurs esmentades abans.

En declaracions del regidor delegat d'Educació: “Hem de tindre en compte que este és un projecte que atén a un alumnat que té com a objectiu la integració dins de la diversitat. Garantir l'èxit d'estos programes que permet que els alumnes milloren el seu rendiment acadèmic, tornen a reincorporar-se a programes educatius com l'FP bàsica o d'altres i evita l'absentisme i l'abandó escolar i a més a més, aprenguen un ofici i uns fonaments teòrics, claus per millorar professional i personalment en la nostra comunitat”.

Per part del departament tècnic i d'orientació de l'Ajuntament han indicat que, en referència al vessant acadèmic, cal destacar que es pot considerar un èxit, atès que l'alumnat s'ha implicat molt a l'hora d'aconseguir els objectius, tant des del punt de vista pedagògic com els que es deriven de les normes escolars.