L'Ajuntament de Sagunt aprova sol·licitar una subvenció per a emprar en labors turístiques a persones aturades

Aquesta proposta de la delegació de Formació i Ocupació s'emmarca en el programa d'ocupació pública d'interès general i social que té com a finalitat la realització d'actuacions en municipis turístics durant l'any 2015
Imagen 1
La Junta de Govern Local de l'Ajuntament de Sagunt, a proposta de la delegació de Formació i Ocupació, la regidora de la qual és Maribel Sáez, ha aprovat hui sol·licitar una subvenció a la Conselleria d'Economia, Indústria, Turisme i Ocupació, per un import de 19.831 euros, per a la contractació de cinc persones aturades dins del programa d'ocupació pública d'interès general i social que té com a finalitat la realització d'actuacions en municipis turístics durant l'any 2015.
 
Segons ha explicat la portaveu de l'Equip de Govern, Davinia Bono, “el programa té com a objectiu promoure la generació d'ocupació per mitjà de la contractació de persones aturades perquè presten serveis d'interès general i social en l'àmbit turístic. El programa estableix com a prioritaris els serveis en les oficines d'informació de la xarxa Tourist Info, el manteniment i l'adequació dels espais de litoral i d'interior, així com les rutes guiades”.
 
Concretament, l'Ajuntament de Sagunt ha dissenyat les actuacions prioritàries a realitzar en el marc d'aquest programa per a 2015. Una d'elles precisarà un empleat i es realitzarà en la Tourist Info de Sagunt, en temporada alta, durant dos mesos i mig per un import de 3.936 euros. També es realitzarà una altra actuació en la Tourist Info de Port de Sagunt, també en temporada alta, durant dos mesos i mig, pel mateix import i precisarà un altre empleat. Així mateix, tres persones realitzaran labors de manteniment de les platges de Port de Sagunt, Almardà i Corinto durant tres mesos i 22 dies per un import de 3.986 euros cadascuna. 

El programa estableix que l'import màxim per actuació és de 4.000 euros. La subvenció a concedir per la Generalitat Valenciana, d'un total de 19.831 euros, cobrirà la totalitat de despeses de funcionament, per la qual cosa no hi haurà aportació municipal per a la seua execució.