L'Ajuntament de Sagunt ha destinat més de 175.000 € a la reurbanització del carrer Sant Francesc amb el II Pla d'Ocupació

L'alcalde de Sagunt, Sergio Muniesa, ha visitat aquest matí el carrer les obres del qual estaven incloses en el programa Reactiva amb la finalitat del manteniment del teixit empresarial de la ciutat i la creació d'ocupació
 
Sergio Muniesa i Laura Casans (en el centre) amb els responsables de Geocivil
 
L'alcalde de Sagunt, Sergio Muniesa, i la regidora delegada de Patrimoni, Laura Casans, han comprovat hui la finalització dels treballs de reurbanització del carrer Sant Francesc de Sagunt per als quals l'Ajuntament de Sagunt va destinar una inversió de 175.304 euros, l'execució dels quals va adjudicar a Geocivil. Amb aquesta obra s'han repavimentat 3.127 metres quadrats, és a dir, tota la seua longitud des de la Plaça Cronista Chabret fins a la Plaça Districte. Un dels objectius ha sigut l'adequació de la via a les condicions d'accessibilitat conforme a la normativa vigent i també la repavimentación de la calçada i la renovació de les voreres.

L'alcalde de l'Ajuntament de Sagunt, Sergio Muniesa, ha apuntat que “aquesta actuació era necessària i amb els fons destinats al Pla d'Ocupació hem millorat significativament les condicions d'aquest carrer, que té molt moviment en enllaçar dues places del casc històric i que a més és l'accés a instal·lacions esportives i oficines municipals, com són la piscina, el poliesportiu municipal i la Casa de la Joventut”. L'alcalde ha afegit “altre dels objectius ha sigut impulsar l'ocupació en les xicotetes i mitges empreses de la nostra ciutat”.

Aquests treballs de reurbanització van ser inclosos en el programa Reactiva, que és la part del Pla d’Ocupació destinada a les xicotetes i mitjanes empreses de la nostra ciutat, perquè a més de possibilitar la creació d'ocupació, es consoliden a través d'obres realitzades en el nostre terme municipal. Amb el Pla Reactiva, l'Ajuntament de Sagunt ve invertint des de setembre 1'4 milions d'euros en la realització d'una vintena d'obres.

El II Pla Mixt d'Ocupació de l'Ajuntament de Sagunt compta amb una partida pressupostària de 6.690.000 euros, que va ser aprovat en el Ple amb els vots a favor del Partit Popular, el Partit Socialista i Iniciativa Porteña. Dels quals 1.400.000 euros estan destinats al Programa Reactiva.

Juntament amb el Pla d'Ocupació duta a terme en l'exercici anterior, la inversió municipal sumarà més de 12.000.000 euros, per a l'aposta per la creació d'ocupació una vegada executades totes les actuacions.