L'Ajuntament de Sagunt instal·larà una pista de patinatge sobre gel de 200 m²

Estarà disponible del 18 al 27 de desembre en la plaça Cronista Chabret de Sagunt i del 31 de desembre al 10 de gener en la plaça de l'Alameda del Port de Sagunt
Imagen 1
 
Enguany la regidoria de Comerç i Mercats de l'Ajuntament de Sagunt ha decidit anar més enllà dels tradicionals concursos d’escaparatisme i finançarà la instal·lació d'una pista de patinatge de gel artificial de prop de 200m² durant uns deu dies en cadascun dels dos nuclis del municipi. Amb açò, Sagunt es converteix en la primera ciutat valenciana, a excepció de les capitals de província, a instal·lar una pista d'aquestes característiques.
 
Com ha anunciat Sergio Moreno, regidor de Comerç, “la pista estarà situada en un lloc estratègic per a afavorir als comerços i poder realitzar les nostres compres nadalenques”. Concretament, estarà en la plaça Cronista Chabret de Sagunt del 18 al 27 de desembre i en la plaça de l'Albereda del Port de Sagunt des del 31 de desembre fins al 10 de gener.
 
Representants de l'empresa encarregada de muntar la pista començaran, a partir de matí, a repartir fulls d'inscripció per tots els comerços del municipi perquè els comerciants interessats puguen presentar-les farcides en les oficines de comerç de l'Ajuntament i obtenir tiquets per a repartir entre els seus clients. D'aquesta manera, la pista de patinatge és una nova iniciativa per a fomentar el comerç local i és que, segons Moreno, “realitzar les teues compres en el comerç local no és solament un compromís amb el consum responsable, sinó també un suport a la nostra ciutat, a la justícia social i a la sostenibilitat”.
 
És important destacar que també es lliuraran tiquets a les associacions amb finalitats socials que s'instal·len en el mercat de Nadal perquè aquestes puguen utilitzar-los per a finançar-se per mitjà de donatius. De la mateixa manera, el departament de Serveis Socials comptarà amb tiquets perquè les persones que més ho necessiten i no puguen realitzar compres, també gaudisquen de la pista.