L'alcalde rep els alumnes de 2º de primària del Col•legi Villar Palasí

Francesc Fernàndez els ha explicat l'organització i les diferents labors de l'administració local i, a més. ha contestat a les preguntes dels xicotets
 
 
L'alcalde de Sagunt, Francesc Fernàndez ha rebut els alumnes de 2º de Primària del col·legi Villar Palasí que han visitat aquest matí l'Ajuntament de Sagunt. L'alcalde ha explicat als menuts, entre altres coses, les labors ordinàries de l'administració local. A més, els ha detallat l'organització de l'Ajuntament de Sagunt i com es constitueix. Després d'explicar aquestes funcions, Francesc Fernàndez ha respost a totes les preguntes que les alumnes i alumnes li han formulat.

L'alcalde ha explicat que “estes visites són importants perquè des de ben xicotets es familiaritzen amb esta casa, que és la casa de tots els veïns i veïnes. És important que a més coneguen com funciona i com es prenen les decisions perquè, encara que són molt xicotets, hi ha una part molt important de l'educació de les persones que és conèixer les institucions perquè puguen participar i ser més conscients del valor que té la democràcia”.