L'alcalde rep en l'Ajuntament als alumnes del Col·legi Mª Inmaculada i als del centre alemany Regiomontanus Gymnasium

Els alumnes estan gaudint d'un intercanvi intercultural, i han aprofitat la seua setmana en la ciutat per a visitar el Castell, el Forn Alt i les platges del municipi
Imagen 1Imagen 2
 L'alcalde de l'Ajuntament de Sagunt, Sergio Muniesa, ha rebut aquest matí en el saló de plens als alumnes del Col·legi Mª Inmaculada i als del centre alemany Regiomontanus Gymnasium de Hassfurt, que estan gaudint d'un intercanvi cultural, i han aprofitat la seua setmana en la ciutat per a visitar el Castell, el Forn Alt , i les platges del municipi. A l'acte també han assistit el regidor delegat de Turisme, Ximo Català, i la regidora delegada de Patrimoni i Contractació, Laura Casans.

L'alcalde els ha donat la benvinguda a Sagunt i els ha desitjat que gaudisquen del que els queda d'estada. També els ha parlat de les festes d'Interès Turístic Nacional, les Falles i la Setmana Santa; i els ha explicat que la ciutat té un gran arrelament històric però també un passat industrial i que per açò s'assembla algunes ciutats alemanyes. Finalment, els ha convidat a tornar de nou a Sagunt per a gaudir de la ciutat, dels seus monuments, platges i sobretot de la seua gent. 

Per la seua banda, el professor del centre alemany Regiomontanus Gymnasium, Harald Riegel, ha agraït a l'alcalde la recepció dels alumnes en l'ajuntament i ha mostrat la seua satisfacció per conèixer la ciutat com a turista i també com a part d'una família espanyola. A més ha afegit que esperen venir de nou i continuar amb l'intercanvi d'alumnes.

Posteriorment han intercanviat uns obsequis típics de cada regió. A l'acte han assistit 16 alumnes alemanys de Grau 10, i 3 professors. Mentre que per part del col·legi Mª Inmaculada han assistit 33 alumnes de 4º d'ESO al costat de la seua professora, Yolanda Pérez i la directora del centre, Empare Calçat. Durant el pròxim mes de maig els alumnes del col·legi Mª Inmaculada visitaran durant una setmana la ciutat de Hassfurt.