L'Equip de Govern es reuneix amb el Centro Arqueológico Saguntino i el Col•lectiu pel Patrimoni Saguntí

A la reunió van assistir l'alcalde, Francesc Fernández, el regidor delegat de Patrimoni, Pablo Abelleira, i la regidora delegada de Serveis Socials, María Dolores Giménez
 L'alcalde de Sagunt, Francesc Fernández, el regidor delegat de Patrimoni, Pablo Abelleira, i la regidora delegada de Serveis Socials, María Dolores Giménez, es van reunir ahir, al costat de l'arqueòloga municipal, amb el Centro Arqueológico Saguntino i el Col•lectiu pel Patrimoni Saguntí, amb la finalitat de tenir un primer contacte amb tots dos col·lectius.
 
Reunió amb el Centro Arqueológico Saguntino
 

Reunió amb el Col·lectiu pel Patrimoni Saguntí
 
 
El regidor delegat de Patrimoni, Pablo Abelleira, ha explicat que en la reunió s'han fet “unes declaracions de bones intencions intentat cercar eixa cooperació que tant trobem a faltar entre els col·lectius i el Govern Municipal. Ells ens han dit que estan ací per a ajudar-nos en tot, però estan un poquet decebuts amb els antics governs que els deien que anaven a treballar però després no portaven gens a cap”. 
 
Abelleira ha destacat que des de l'Equip de Govern els van explicar “els objectius que tenim per a esta nova legislatura, els plans de participació que volem implantar en el patrimoni, volem que aquests col·lectius ens ajuden amb tota l'experiència que ells tenen per a aplicar-la al nostre programa. Sabem que en este moment el patrimoni ha de ser tractat d'una altra manera, que pot ser una font d'ingressos molt grans per al poble i que per mitjà del patrimoni, la participació pot ser més efectiva, que és el que intentem en aquesta legislatura, que la gent participe”. 
 
El delegat de Patrimoni ha avançat que “el mes que ve anem a reunir al Consell Assessor i volem que no siga un òrgan molt exclusiu, sinó obert a la ciutadania, moltes de les reunions les anem a realitzar en llocs públics i volem que venja tothom a interessar-se per la part més important d'un poble, que és el patrimoni”.