La 2º fase de reurbanització i renovació del Barri La Marina s'està realitzant a bon ritme

En les obres dels carrers Cervantes, Colón i Cánovas del Castillo, l'Ajuntament de Sagunt està executant una inversió de més de 387.000 euros
Imagen 1Imagen 2


 La segona fase de reurbanització i renovació del Barri La Marina s'està realitzant a bon ritme, tal com han comprovat l'alcalde de Sagunt, Francesc Fernández, i el regidor delegat d'Urbanisme, Pablo Abelleira, en la visita que han realitzat, al costat del president de l'Associació de Veïns La Forja, Luis Madrid, a les obres dels carrers Cervantes, Colón i Cánovas del Castillo, en les quals l'Ajuntament de Sagunt està invertint més de 387.000 euros.
 

 
S'estan realitzant dos tipus d'actuacions diferenciades en referència a la tipologia de paviments a emprar. D'una banda, la reurbanització i renovació d'infraestructures del carrer Cervantes (amb plataforma única) i la reurbanització i renovació d'infraestructures del carrer Colón i del tram del carrer Cánovas del Castillo comprès entre les calles Pintor Sorolla i Colón.
 
L'alcalde de Sagunt, Francesc Fernández, ha explicat que: “Les obres del Barri La Marina van a bon ritme, les hem visitat per a conèixer de primera mà el treball i crec que els veïns estan contents”. L'alcalde ha conclòs que espera “que qualsevol problema que tinguen els veïns no dubten a comunicar-nos-ho perquè algunes voreres, evidentment, han d'ampliar-se i açò pot generar problemes d'estacionament, però és un projecte que venia de l'anterior Equip de Govern i nosaltres estem disposats no solament a continuar-ho sinó també a millorar-ho”.
 
La Junta de Govern Local de l'Ajuntament de Sagunt, va aprovar l'adjudicació del contracte d'obres a l'empresa Gres Hogas SLB, per una quantitat de 387.529 euros (IVA inclòs). cal destacar que s'han incorporat mesures d'estímul de l'ocupació i que l'empresa va presentar unes millores valorades en quasi 120.000 euros.