La 31ª edició de la Dansà de Sagunt i del Port de Sagunt tindrà lloc els dies 25 i 14 d'agost

A més a més, demà, divendres, 17 de juliol, hi haurà un taller d'aprenentatge de ball de plaça al local parroquial de l'Església de Santa María, a càrrec del Grup de Danses de Morvedre

 
El Grup de Danses de Morvedre i els dolçainers Germans Caballer organitzen, amb el patrocini de la delegació de Festes de l'Ajuntament de Sagunt, i la col·laboració de les comissions de festes i altres entitats, la 31ª edició de la Dansà a Sagunt i Port de Sagunt, que tindrà lloc els dies 25 i 14 d'agost. A més a més, demà, divendres, 17 de juliol, hi haurà un taller d'aprenentatge de ball de plaça en el local parroquial de l'Església de Santa María, també a càrrec del Grup de Danses de Morvedre. 

El dissabte, 25 de juliol, a les 20.30 hores, tindrà lloc la 31ª Dansà a Sagunt des de la pujada de Sant Miquel, pel carrer Camí Reial, fins a la plaça Major. En finalitzar, es realitzarà el tradicional ball de plaça. El divendres, 14 d'agost, també a les 20.30 hores, començarà la 31ª Dansà en Port de Sagunt en la zona del Passeig Marítim. Posteriorment, s'iniciarà el ball de plaça. Cal destacar que en aquests esdeveniments participaran ballarins de diverses poblacions valencianes.

Aquesta iniciativa s'emmarca dins de la programació de les festes patronals de la ciutat.