La delegació d'Educació edita el quadern d'orientació “Què pots fer… després de quart d’ESO?”

Es tracta d'una completa guia que ha realitzat el Seminari de Psicopedagogs del Camp de Morvedre i que arreplega totes les possibilitats que tenen els estudiants quan finalitzen l'Educació Secundària Obligatòria
 
La delegació d'Educació de l'Ajuntament de Sagunt ha editat un quadern d'orientació destinat als alumnes de quart d'Educació Secundària Obligatòria amb el títol “Què pots fer… després de quart d’ESO?”. Es tracta d'una completa guia que ha realitzat el Seminari de Psicopedagogs del Camp de Morvedre i que arreplega totes les possibilitats que tenen els estudiants.

En aquest sentit, el delegat d'Educació, José Manuel Tarazona, ha destacat: “Des del departament municipal hem recolzat i contribuït a l'edició d'aquest quadern, que és essencial per a l'orientació en una etapa tan important en la vida d'una persona. Disposar de tota la informació és clau per a prendre les decisions òptimes, per açò el quadern té que arribar a tots els estudiants del nostre municipi”.

Per la seua banda, els orientadors han indicat: “L'objectiu és que la informació estiga recollida en aquest quadern i que arribe tant als pares com als alumnes. Per això, treballem en equip, ajudant-nos i recolzant-nos entre centres”. A més, han recordat que el termini de preinscripció en els instituts ja està obert.

Concretament, es detallen les diferents opcions: les diverses modalitats de batxillerat, l'accés a la universitat i els graus, la formació professional, els ensenyaments de règim especial i les beques, així com altres estudis i professions com és el cas de les Forces Armades o la Guàrdia Civil. També s'indica el termini de presentació d'instàncies i matrícula, a més d'altres qüestions.

La informació també està disponible en la pàgina: http://mestreacasa.gva.es/web/orienta.