La delegació de Cultura ofereix aquest divendres l'obra de música i humor “Conserva… 2” de la companyia Desluthiers

La representació podrà veure's a partir de les 22.30 hores en la Casa Municipal de Cultura del Port de Sagunt
  
La delegació de Cultura de l'Ajuntament de Sagunt ofereix aquest divendres, 5 de juny, a partir de les 22.30 hores, l'obra “Conserva… 2” de la companyia Desluthiers. El divertit espectacle, que combina música i humor a parts iguals, tindrà lloc en la Casa Municipal de Cultura del Port de Sagunt. 
 
La regidora de Cultura en funcions, Maribel Sáez, ha convidat “a tots els veïns a passar una estupenda vetlada gràcies al talent i la qualitat interpretativa dels músics que integren el grup Desluthiers, tots ells formats en conservatoris de la Comunitat Valenciana. A més, es tracta d'una oportunitat per a recordar als cèlebres mestres Les Luthiers i gaudir amb els seus increïbles muntatges”. 
 
 Cartell de l'obra "Desluthiers"
  
Desluthiers és un grup format per sis músics que tracten de retre homenatge als cèlebres mestres argentins Les Luthiers representant una selecció de les seues genials creacions, així com peces pròpies. Concretament, combinen un enfocament molt personal amb enginyoses creacions originals. La finalitat és oferir al públic un espectacle sorprenent i personal, que barreja homenatge amb talent escènic i compositiu. En definitiva, els espectadors podran gaudir d'una meravellosa i divertida vetlada repleta del fi i intel·ligent humor que caracteritza a aquests mestres del riure. 
 
Els integrants són: Jordi Blanch, Chema Ferri, Gabriel Llorens, Sergio Cabedo, César Cabedo i Enrique Llorens. Tots ells s'han format en conservatoris de la Comunitat Valenciana. 

L'obra, que és per a tots els públics, es representarà en castellà i podrà veure's per un preu d'entrada de set euros.