La delegació de Mobilitat Urbana i AVSA rebaixen el nou Abonament 10 València a 23’50 €

Aquest preu afecta als dos nuclis urbans i s'aplicarà a partir de l'1 de gener. Amb l’abonament, cada viatge ix a 2’35 euros. Aquesta rebaixa no afecta al bitllet senzill
Imagen 1Imagen 2
La delegació de Mobilitat Urbana de l'Ajuntament de Sagunt i l'empresa Autos Vallduxense S.A. (AVSA) han rebaixat el nou Abonament 10 València a 23’50 €, amb el qual cada viatge valdrà 2’35 €, a partir del pròxim 1 de gener, tant des de Sagunt com des del Port de Sagunt.
 
La delegada de Mobilitat Urbana, Roser Maestro, ha destacat la importància d'aquesta consecució: “Ja aconseguirem la unificació de les tarifes per als dos nuclis de la ciutat i ara hem fet un esforç i hem aconseguit aquesta rebaixa que també era una petició dels usuaris. Aquest és l'inici d'una millora substancial del servei en tots els àmbits”.

El nou Abonament 10 València és vàlid per a les línies 115, així com per a fer transbord amb les línies 1, 2 i 102. En la targeta es podrà fer una càrrega màxima de 20 viatges. L'ús diari estarà limitat. Hi haurà un màxim de quatre cancel·lacions, sense comptar els transbords. A més, la targeta està preparada per a carregar l’Abonament 10 Transport SUV, per a viatjar entre el Port de Sagunt, Sagunt, Canet, la platja de Canet i les platges d’Almardà i Corinto.
 
La targeta es podrà adquirir per un preu de 4’5 euros en www.avsa.es i en els següents quioscs i estancs: el Quiosc Miguel Ángel del carrer dels Horts, 28; l'estanc de l'avinguda País Valencià, 31; el quiosc Alfa del carrer Murillo, 6; el quiosc Ana María del carrer Reina Donya Joana, 4; el quiosc Lorenzo Martínez de la plaça Reina Fabiola; Tu Kiosko de l'avinguda Arquitecte Alfredo Simón Gurumeta; l'estanc de l’avinguda 9 d’Octubre, 78; l'estanc de l'avinguda Camp de Morvedre, 99; i el carrer Azorín, 6, del barri de Baladre.