La platja de Port de Sagunt obté la màxima qualificació d'excel·lència en tots els paràmetres

La platja de Port de Sagunt, Corinto i Almardà han obtingut un excel·lent en la qualitat de les seues aigües
  
La platja de Port de Sagunt, Corinto i Almardà han obtingut un excel·lent en la qualitat de les seues aigües amb una temperatura de 27 graus. Corinto i Almardà s'han quedat amb una qualitat bona en l'aspecte i neteja de la platja, mentre que la platja de Port de Sagunt ha obtingut la puntuació màxima en totes les variables que contempla l'estudi realitzat per personal de la conselleria d'Agricultura, Medi ambient, Canvi Climàtic i Desenvolupament Rural, en una inspecció realitzada durant la passada setmana per a avaluar les platges de la Comunitat Valenciana.

En l'estudi s'han contemplat l'anàlisi de l'aigua i la seua temperatura, l'aspecte de la platja i la neteja de l'arena.

De les 200 platges revisades, el 90,5% han obtingut un excel·lent en la qualitat de l'aigua de bany, un 78% en l'aspecte i un 55% han rebut l'excel·lent en les seues arenes. De les platges de Sagunt, la del Port ha sigut l'única que ha adquirit el reconeixement d'excel·lència en totes les variables analitzades.
 
Les platges de Port de Sagunt i Almardà continuen ostentant tots els distintius de qualitat: Bandera Blava, Q de qualitat, ISO 9001 (gestió de qualitat), ISO 14001 (gestió ambiental), UNEIX 170001 (gestió d'accessibilitat universal), certificació EMAS (gestió mitjà ambiental) i Bandera Qualitur (atorgada per la Conselleria de Turisme per tenir altres certificacions). La platja de Corinto compta amb la Bandera Blava, la Bandera Qualitur i les certificacions ISO 14001 i ISO 9001 referides a la gestió de qualitat i mediambiental.

Al llarg d'aquest estiu, les tres platges han aconseguit també el distintiu de platja cardioprotegida amb el guardó de Projecte Salvavides. Així mateix, la platja de Port de Sagunt ha sigut acreditada recentment com la més accessible d'Espanya després d'obtenir un total de 17.427 vots en la campanya que va engegar ThyssenKrupp Encasa.