La celebració de les tradicionals Olles de Sagunt, un dels últims actes de les Festes Patronals, ha congregat centenars de persones en la plaça Cronista Chabret. En este cèntric emplaçament del municipi s'han repartit de manera gratuïta 7.600 racions d'esta recepta típica de la comarca del Camp de Morvedre.
El sopar s'ha cuinat a foc lent en 36 olles i, segons el cuiner cap, per a les Olles de Sagunt d'enguany s'han adquirit 350 quilos de carn de porc (orella, cua, morro, costella, pota, cansalada de papada i botifarra de ceba), així com la resta d'ingredients amb els quals es prepara esta elaboració culinària el temps de cocció de la qual ha sigut d'entre 4 i 5 hores: fesols, arròs, card, creïlla i napicol.
Les Olles de Sagunt han comptat amb la presència de l'alcalde del municipi, Darío Moreno; la regidora de Festes i Cultura Popular, Patricia Sánchez; així com amb la de molts altres regidors i regidores de la Corporació Municipal que, com la resta dels assistents, s'han acostat fins al lloc per a degustar les tradicionals Olles de Sagunt.
En acabar-se el sopar s'han entregat els premis de tots els concursos que s'han dut a terme al llarg de les Festes Patronals de Sagunt. A continuació, l'orquestra Invictus ha tancat la jornada interpretant un concert.