Més de 50 comerços de Sagunt participaran en la 2ª edició de la Mostra Comercial aquest dissabte

Serà una jornada dedicada a les compres, amb promocions i descomptes especials, des de les 17,00 fins a les 00,00 hores del 2 d’octubre

 

Després de l'èxit de la passada edició, l'Associació de Comerciants 9 d'Octubre del Port de Sagunt organitza, amb suport i col·laboració de la delegació de Comerç de l'Ajuntament, la segona edició de la Mostra Comercial sota el lema “Campanya de Tardor”.

Aquesta segona edició se celebrarà aquest dissabte 2 d'octubre en l'avinguda 9 d'Octubre del Port de Sagunt, entre les 17,00 i les 00,00 hores. Els assistents podran gaudir d'una jornada dedicada a les compres, que comptarà amb promocions especials organitzades pels comerços de Sagunt. Amb la finalitat de fer d'aquesta una jornada lúdica i entretinguda, els comerços de la zona comercial oferiran els seus productes a les portes dels establiments, per a aconseguir també major proximitat cap als seus clients i assistents a la mostra. A més, l'esdeveniment comptarà amb un showroom i hi haurà també pintacares i jocs per als més xicotets, tot açò acompanyat de música ambient.

Són un total de 50 comerços els que formen part de l'Associació de Comerciants 9 d'Octubre. En aquesta mostra participaran, especialment i de forma més activa, els comerços de roba i complements. 

La delegació de Comerç de l'Ajuntament de Sagunt recolza i col·labora en la realització d'aquest esdeveniment, ja que, segons ha assenyalat el delegat de Comerç Sergio Moreno “és interessant realitzar iniciatives d'aquest tipus i apostar per nous formats de promoció i dinamització comercial que aconseguisquen incrementar la notorietat i volum de vendes dels comerços participants”, a més, ha recalcat que “s'ha de tenir en compte la gran importància que el sector comercial té en l'ocupació i en l'economia de la nostra ciutat”. 

El president de l'Associació de Comerciants 9 d'octubre, José Mª Encinas, ha fet una crida convidant a la ciutadania de Sagunt i pobles de al voltant al que participen en la mostra acostant-se a l'avinguda 9 d'octubre per a poder gaudir de totes les novetats i productes que els comerços oferiran.