Sagunt presenta el seu patrimoni industrial i el Camí de Santiago des del municipi en FITUR
La delegació saguntina destaca amb una aposta pel patrimoni, la innovació i les tradicions locals
La regidora de Participació Ciutadana, María Giménez, considera que els mapatges urbans són “una eina molt útil per a la comunicació entre la ciutadania i l'administració local. Ens permeten detectar les necessitats del nostre municipi i ajuden a definir estratègies de futur per a millorar la vida de la ciutadania en els seus barris. Els mapatges urbans realitzats han demostrat que la gent està molt interessada a millorar les diferents zones del municipi i ens plantegen propostes raonables i sostenibles”.
Els mapatges urbans s'han proposat arribar a tots els racons i barris del terme municipal de Sagunt. L'objectiu és brindar l'oportunitat a totes les veïnes i veïns de portar les peticions de millora del seu barri fins a l'organisme gestor competent i dins de l'àrea corresponent: Urbanisme, Mobilitat Urbana, Habitatge, Neteja i Manteniment, Cultura, Educació, Patrimoni, etc.
Les MUS són les encarregades de mediar entre les peticions ciutadanes i l'organisme gestor, l'Ajuntament, perquè este materialitze dins del termini i en la forma escaient les necessitats de cada barri. El mapatge urbà constituix un gran repte que la ciutadania de Sagunt i el Port de Sagunt posa sobre la taula als encarregats de la gestió dels espais públics de la ciutat i la convivència.
La delegació saguntina destaca amb una aposta pel patrimoni, la innovació i les tradicions locals
Darío Moreno ha mantingut una reunió amb la subdirectora de l'Instituto del Patrimonip Cultural de España per a coordinar futures actuacions en el patrimoni històric del municipi
La delegació saguntina en FITUR 2025 desplega la seua agenda de treball per a consolidar la seua posició com a destinació turística integral