Este dimarts dia 28 de novembre el Centre Europeu d'Empreses Innovadores (CEEI València), en col·laboració amb l'Ajuntament de Sagunt, Adlypse i Gridet-UV, ha organitzat la reunió de treball "II Café d'Innovació territorial: Camp de Morvedre".
Es tracta d'una activitat finançada per la Generalitat Valenciana a través de l'IVACE i en la qual ha estat present personal tècnic de desenvolupament local i agents econòmics de la comarca, així com empreses del territori amb la finalitat d'aprofundir en el treball que es va realitzar en la sessió inicial celebrada al setembre.
El regidor d'Indústria, Universitat, Ciència i Innovació de l'Ajuntament de Sagunt, Toni Iborra, ha destacat «la importància de donar continuïtat a estes sessions de treball. Moltes vegades estes iniciatives queden en una fase de diagnòstic i manquen de profunditat, per això, i gràcies al CEEI, posem a la disposició dels agents del territori l'oportunitat per a debatre i oferir solucions reals que milloren la competitivitat de les nostres empreses».
La sessió de treball s'ha centrat, en esta ocasió, a seleccionar les necessitats principals de les propostes en la primera sessió per a aconseguir entre tots solucions innovadores i disruptives que permeten el desenvolupament del Camp de Morvedre. Un treball amb el qual es pretén posar el focus en el benefici i avanç sostenible de la comarca des del punt de vista social, econòmic i empresarial, tenint com a referència les seues particularitats.
A més de les diferents entitats presents, la sessió ha comptat amb la presència de José Domingo Martínez, Vicepresident d’ADLYPSE-CV, i Ricard Calvo, director en GRIDET, Grup d'Investigació en Desenvolupament Territorial de la Universitat de València, dos reconeguts agents coneixedors de la realitat territorial de la Comunitat Valenciana i amb àmplia experiència en la dinamització de grups i accions enfocades a la cerca de solucions innovadores.