SICTED Sagunt manté la seua aposta per la qualitat turística

A la ciutat són 74 les empreses i servicis que han mantingut, renovat o aconseguit el distintiu SICTED

Sagunt ha celebrat hui la seua Mesa de Qualitat del Sistema de Qualitat Turística en Destinacions (SICTED). En esta reunió s'han revisat totes les accions realitzades per les empreses pertanyents a este Sistema de Qualitat a la ciutat i pròximament serà la Secretaria d'Estat de Turisme qui concedirà els distintius del SICTED.

La Mesa ha estat presidida per la regidora de Turisme de l'Ajuntament de Sagunt, Natalia Antonino, i també han assistit la tècnica de Turisme, Silvia Gilabert; la gestora SICTED de la destinació Sagunt, Amparo Hervás; la representant de Turisme Comunitat Valenciana, Laura Pascual; i representants de diferents associacions de comerciants i empresaris de la nostra ciutat: la secretària de l'Asociación de Comerciantes Ciudad de Sagunto, Belvis Plaza; i el president d'ACEISYC, José Luis Doblaré.

Natalia Antonino ha afirmat: “El projecte SICTED és un projecte consolidat a la ciutat, ja que en tots estos anys el número d'adherits ha anat en augment perquè veuen de gran utilitat la ferramenta. Per tant, qualsevol adaptació futura que hi haja, tal com ens estan anunciant des de TurismeCV, serà ben acceptada com a millora per als seus establiments”.

Han sigut 74 les empreses i servicis que han mantingut, renovat o aconseguit per primera vegada el distintiu SICTED a la nostra ciutat.

Estes empreses són: Vora Riu, El Banco Largo, restaurant Boulevard, Gastro Cyrus, Hotel Barú, CEACV, Bravero Gurmet, casa modernista ‘La Trinidad’, Cocoa Beach Club, discoteca Mayimbe, hotel Sagunto, Montíver Food, Telepizza Puerto de Sagunto, Telepizza Sagunto, Villas de Corinto, Artesans Forn La Melica, B&B Domus Atilia, Bodegas Micó, Celia Peris Visitas Guiadas, Centre de bellesa Ana Estada, Chocomel, El Lazo, Explora Sagunto, Global Vacacional, hotel Exe Puerto de Sagunto, La Costanera, La Factoría el Viejo Taller, La Taverna de la Serp, Llibreria la Seu-Espai d’Art, Lola Torrente Centro de Belleza y Spa, Mesón Carretero, Mundotour, Pizzería Piccoli, Policia Local de Sagunt, Restaurante Le Fou, Shusi Time, Tapería Gernika, The Harbour, restaurant Valentín, Asoc. Morvedre Renascitur, Bodegas Ferri, Casa dels Berenguer, Cyrus Dad, Domus Amabilis, Heladería El Paseo, Hotel Vent de Mar, Mariacaprichos, Mediterráneo Trovador, Museu Històric de Sagunt, Pizzería Mariotti, Restaurante Vegetariano Frida, Restaurante Casual, Teide Rooms, Tourist Info Port de Sagunt, Tourist Info Sagunt, Via del Pòrtic i Domus dels Peixos, platja del Port de Sagunt, platja d’Almardà i Asociación Radiotaxi Sagunto y Camp de Morvedre i les seues llicències 3, 6, 8, 12, 15, 17, 19, 21, 22, 24, 26, 28, 36 i 38.

En la Mesa també s'han tractat els dos projectes de millora de destinació que s'han realitzat enguany dins del projecte SICTED. D'una banda, s'ha dut a terme la campanya ‘Turistear’ en la qual consumir un mínim de 20 € en establiments SICTED permetia tindre un segell en el passaport obtingut prèviament en les oficines de turisme o allotjaments SICTED. Amb tres segells, es canviava el passaport per una tovallola.

I, d'altra banda, el segon projecte de millora i pel qual s’opta als premis nacionals de SICTED, és ‘Sagunt Talks’, que consistix en la realització de jornades participatives amb un professional sobre diferents temes relacionats amb el turisme i que afecten en el dia a dia els servicis i empreses turístiques de la ciutat. Les jornades tenen lloc amb un especialista o responsable del sector en la matèria d'interés. La recollida d'escombraries va ser el tema triat per a la primera jornada i el ponent va ser Jorge Silvestre, director general de la SAG. Tots dos projectes han tingut bona acceptació tant per part dels servicis com pels turistes.