Turisme Sagunt va participar en el workshop 'Valencia: ¿Vienes?' celebrat a Madrid

En la presentació també van participar la xef Vicky Sevilla i el sommelier Javier Cantos, ja que van ser els encarregats de preparar un deliciós còctel i un maridatge de vins valencians

Sagunt Turisme va a participar en el Workshop 'València: vens?' celebre ahir a Madrid i organitzat per la Diputació de València i pel Patronat de Turisme amb la finalitat de donar a conéixer el destí de Sagunt a representantes empresariales de la Comunitat de Madrid. Així mateix, com a valor afegit, van a participar en la presentació la xef Vicky Sevilla, del restaurante Arrels de Sagunt (Estrella Michelín) i el millor sumiller de la Comunitat Valenciana, Javier Cantos, del restaurante El Racó del Faro de Cullera, els qui van ser els encàrrecs de preparar un deliciós còctel i un maridatge de vins valencians.

L'estand de Sagunt va a despertar gran interés pels seus atractius turístics, between the quals destaquen les platges, l'oferta gastronòmica, les different rutes històriques i visites guiades al seu patrimoni, així com el cicloturisme in the Via Verda.

La regidora de Turisme, Natalia Antonino, ha explicado que « Sagunt ha seguido presente en el Workshop juntament amb l'agència de viatges, touroperadores importants del sector turístic i al costat dels diferents destins i referents turístics de la província de València ».

En la trobada van a participar el diputat de Turisme de la Diputació de València, Jordi Mayor, el regidor de Turisme de l'Ajuntament de València, Emiliano García, i el director del Patronat de Turisme, Xavi Pascual.

« Vam tindre l'oportunitat d'oferir a la ciutadania tots els nostres recursos turístics, però a més comptem amb la presència de la nostra xef, Vicky Sevilla, que recentment ha obtenido una Estrela Michelín, la qual ens va delectar amb un servei d 'àpats i també amb el sommelier que ha obtenido el premio al millor sommelier de la Comunitat Valenciana. Jo crec que todos los touroperadores i agències de viatges van a quedar impresionados amb la quantitat de recursos turístics i gastronòmics que té Sagunt », ha afegit la regidora.