3.500 xiquets i xiquetes d'entre 3 i 9 anys participen en les jornades d'Educació Vial

Alumnes dels 18 centres escolars del municipi participaran en classes pràctiques en el Parc Infantil de Trànsit

Demà, 14 d'octubre, comencen les classes d'educació vial per a 3.500 xiquets i xiquetes de totes les escoles de la localitat amb edats compreses entre els 3 i 9 anys. L'objectiu és obrir un espai per a la reflexió entre els més xicotets i els seus pares o tutors sobre els riscos que corren si no respecten les mesures bàsiques de seguretat vial, ara com a vianants i en el futur com a conductors.


La regidora d'Educació Vial, Roser Maestro, ha manifestat que “l'educació és una inversió per al futur i per això és important l'exemplaritat dels pares al volant, ja que els fills imiten les seues conductes de comportament”.

Durant el present curs escolar, del total d'alumnes que participen en aquestes jornades de l'Escola Municipal d'Educació Vial, al voltant de 1.500 dels cursos 2n i 3er de Primària rebran classes pràctiques en el Parc Infantil de Trànsit. Un microbús els arreplegarà als col·legis i els traslladarà al parc.


A més, està previst un concurs de dibuix i maquetes en el qual poden participar les xiquetes i xiquets d'entre 6 i 12 anys. Els premis es donaran en el mes de juny de 2016 abans de finalitzar el curs escolar.