63 obres originals concursen enguany en els Premis Literaris «Ciutat de Sagunt»

Els guanyadors i guanyadores dels premis es coneixeran el 13 de novembre en un acte al Centre Cultural “Mario Monreal” de Sagunt
Els premis literaris «Ciutat de Sagunt», organitzats pel Gabinet de Promoció del Valencià de l’Ajuntament de Sagunt, el regidor del qual és Josep Manuel Tarazona, arriben enguany a la XVIII edició. Les persones guanyadores es coneixeran la vesprada del 13 de novembre, en el transcurs d’un acte cultural i de lliurament dels guardons que tindrà lloc al Centre Cultural «Mario Monreal», a les 19.30 h. La companyia Camí de Nora serà un any més l’encarregada de conduir l’acte, que enguany està articulat al voltant de la dona. El premi de narrativa serà recompensat amb 4.000 euros i la publicació de la novel·la, i els de poesia i teatre rebran 2.000 euros cadascun i es publicaran les obres seleccionades en Onada Edicions.
 
 
De les 63 obres rebudes de tota l’àrea lingüística, opten al XII Certamen de Teatre «Pepe Alba» un total de 14 obres; per al XVII Certamen de Narrativa s’han presentat 16 originals, i en el XVIII Certamen «Jaume Bru i Vidal» de poesia competiran 33 obres. El jurat de poesia està format pels poetes Begonya Mezquita, Antoni Ferrer i Manuel Bellver; el de narrativa pels escriptors Manel Joan Arinyó, Raquel Ricart i Nel·lo Navarro. Al seu torn, el de teatre està compost pels professionals de l’escena Lola López, Antoni Ruiz i Maria Jesús Suárez.
 
Dins de la setmana dels premis literaris, a més, el Gabinet de Promoció del Valencià de l’Ajuntament de Sagunt ha preparat un acte ben especial per al dissabte 14 de novembre. Al Green Espai de Port de Sagunt, a partir de les 22.00 h tindrà lloc una sessió contínua amb el novel·lista i contador d’històries Manel Joan i Arinyó, amb una xarrada desenfadada sobre «El fabulós món de les llegendes urbanes». Tot seguit, la cantautora Eva Gómez, acompanyada per Laura Miñarro, oferiran un concert especial dins la seua gira «Entre la terra i el cel».
 
 
 Cartell dels actes del 14 de novembre