Adif es mostra favorable a l'execució de les connexions ferroviàries a Sagunt i el Port de Sagunt

L'alcalde Quico Fernández; la diputada autonòmica Teresa García; el regidor d'Urbanisme, Pablo Abelleira, i tècnics municipals s'han reunit a Madrid amb màxims dirigents d'Adif


L'alcalde Quico Fernández; la regidora delegada de Presidència i diputada autonòmica, Teresa García; el regidor d'Urbanisme, Pablo Abelleira, i tècnics municipals s'han reunit este matí a Madrid amb el president d'Adif i dos directors generals de l'entitat. La reunió ha servit per analitzar l'estat de les obres ferroviàries previstes a Sagunt i el Port de Sagunt.

Teresa García ha declarat que “la predisposició d'Adif ha sigut bona quant als projectes que ja tenen execució pressupostària”, i ha posat com a exemples “la connexió ferroviària amb el Port de Sagunt i la línia Sagunt-Saragossa. Sobretot la del Port, que ja podem dir que està en una fase final”.

Respecte a altres actuacions com el “cobriment de les vies i la línia de rodalies fins al Port de Sagunt, hem obtingut el compromís d'Adif per a l'estudi i la coordinació amb Foment i amb Renfe per tal de poder executar-les en un futur”, ha assegurat la diputada autonòmica.