Ahir es va inaugurar l'exposició “La imatge poètica” de l'artista local Carlos Peris

La mostra podrà visitar-se fins al pròxim 28 de juny en el Centre Cultural Mario MonrealAhir va tenir lloc la inauguració de l'exposició “La imatge poètica” de l'artista local Carlos Peris. La mostra que podrà visitar-se, fins al pròxim 28 de juny, en el Centre Cultural Mario Monreal, destaca per les seues pintures de grans formats que l'artista ha creat utilitzant la tècnica de l'oli clàssica barrejada amb vernissos de diversos colors, sobretot el blanc i el negre.

Entre les persones que es van congregar en l'acte d'inauguració en el Centre Cultural Mario Monreal es trobaven l'alcalde en funcions, Sergio Muniesa, i els regidors de l'Ajuntament de Sagunt, Ximo Català, i Quico Fernández.

 
Carlos Peris ha estudiat la carrera de Belles arts en la Universitat Politècnica de València on actualment estudia el doctorat. Encara que ja ha participat en exposicions col·lectives i durant el seu Erasmus va exposar en un local d'Anglaterra, “La Imatge poètica” és la seua primera gran exposició i suposa el seu debut com a artista.