Aigües de Sagunt posa en marxa la iniciativa “Comptador Solidari” a proposta del delegat del Cicle Integral de l'Aigua

La finalitat és ajudar a les famílies que per motius econòmics no puguen pagar el subministrament d'aigua potable segons criteris objectius del departament municipal de Serveis Socials
Imagen 1

L'empresa mixta Aigües de Sagunt, en la qual participa l'Ajuntament de Sagunt, posa en marxa la iniciativa “Comptador Solidari” presentada pel regidor delegat del Cicle Integral de l'Aigua, José Vicente Muñoz, per a ajudar a les famílies que per motius econòmics no puguen pagar el subministrament d'aigua potable i, d'aquesta forma, no es talle. Per això, s'ha destinat una partida pressupostària.
 
Segons ha explicat Muñoz, el departament de Serveis Socials del Consistori decidirà l'adjudicació de les ajudes, prèvia petició dels interessats, en funció de criteris objectius. Aquesta iniciativa s'emmarca dins de les polítiques socials del govern municipal. A més, des de l'empresa afirmen que al voltant de 350 famílies no poden fer front al pagament del subministrament.
 
Aquesta mesura es va aprovar ahir en el Consell d'Administració d'Aigües de Sagunt en el qual també es va tractar el balanç de comptes de 2015.