Aigües de Sagunt trau a licitació el contracte de les obres de clavegueram i xarxes d'aigua potable en El Raval

Les obres es duran a terme en el carrer València de Sagunt, després de la paralització de les obres al novembre de 2015 per part de l'empresa
Imagen 1Imagen 2

Aigües de Sagunt trau a licitació el contracte de les obres de clavegueram i xarxes d'aigua potable en El Raval. L'Ajuntament de Sagunt, després de diversos intents de licitació d'estes obres malgrat no tindre competències, aconsegueix que l'empresa mixta Aigües de Sagunt s'encarregue de finalitzar-les.

 

L'entitat adjudicadora, Aigües de Sagunt, ha anunciat la licitació per a la contractació d'esta obra, situada en el carrer València de Sagunt. El pressupost base de licitació és de 499.147,94 euros (IVA no inclòs); el valor estimat de l'obra, incloses possibles modificacions previstes, és de 648.892,32 euros (IVA no inclòs).

 

El regidor de Manteniment, Pepe Gil, assenyala que estes obres “ens permeten iniciar ja el procés de licitació de l'execució de la part de superfície del carrer que és el que veiem”. Segons les converses mantingudes amb càrrecs d'Aigües de Sagunt, “pensen que abans del 15 de juliol podrien estar perfectament adjudicades les obres i a partir d'ací la signatura dels contractes i, en un temps prudencial, començar les obres”, assegura Gil.

 

Al novembre de 2015 paralitzàrem les obres del carrer València perquè l'empresa adjudicatària demanava més diners per a fer l'obra, ja que no hi havia suficients diners segons el preu que havien establit ells prèviament. I ara fins que no s'han regularitzat i s'ha aprovat fa un mes, el consell d'administració d'Aigües de Sagunt no ha pogut dur-la a terme”, afirma el regidor.

 

El procediment es troba obert, la tramitació serà ordinària i els criteris d'adjudicació seran els establits en l'article 14 del plec de condicions econòmico-administratives. El termini màxim d'execució de l'obra serà de sis mesos.

 

La data límit de presentació d'ofertes serà el dimecres 21 de juny de 2017, a les 14.00 hores, en l'oficina d'Aigües de Sagunt, situada en el carrer Jaume Roig, 4 del Port de Sagunt. L'obertura pública serà el dilluns 3 de juliol de 2017, a les 12.00 hores.

 

Dilluns que ve 12 de juny, a les 18.30 hores en primera convocatòria i a les 19.00 hores en segona convocatòria, l'Associació de Veïns i Veïnes de El Raval de Sagunt es reuneixen en el Centre Social Camí Reial per a l'assemblea ordinària, a la qual assistirà el regidor de Manteniment, Pepe Gil, que afig: “Intentarem que les obres causen les menors molèsties als veïns i veïnes, però és cert que qualsevol obra d'esta envergadura genera problemes de funcionament”.