"Alicia en Wonderland” es representarà aquest divendres en la Casa de la Cultura

L'obra de teatre, d’Arden Producciones, compta amb la participació de l'actriu local Rosa López i entra dins de la programació cultural de l’Ajuntament de Sagunt
Imatge de la representació 
 
Divendres que ve dia 27 de novembre, la Casa de la Cultura de Port de Sagunt acollirà la representació de “Alicia en Wonderland”, de la mà d’Arden Producciones. L'obra serà a les 20:30h, i en ella participarà l'actriu local Rosa López. La representació serà en castellà, apta per a tots els públics, i el preu de l'entrada és de 9 euros. Aquesta obra entra dins de la programació de tardor de cultura de l'Ajuntament de Sagunt.

“Alicia en Wonderland” pretén tirar un ull a la nostra època en clau de farsa, humor i metàfora. Una suggestiva paròdia, on sobre sobreix el treball col·lectiu dels intèrprets, adornada per la música en directe. En l'obra, una jove que tracta d'iniciar la seua carrera, es trobarà en un món estrany, hostil, caricaturitzat, on res és el que sembla. Un lloc ple d'estranys éssers, persones, animals, governants, situacions... i la música que ha acompanyat a tota una generació (Stones, Lou Reed, I.L.O, Abba o Police).