Antonino: “L’ocupació hotelera durant la Setmana Santa ha fregat el 100%”

El dia de major afluència ha sigut el Divendres Sant, en el qual diversos allotjaments de la ciutat van completar la seua capacitat


La regidora de Turisme, Natalia Antonino, ha realitzat hui un balanç de com han repercutit les festes de la Setmana Santa a Sagunt, referint-se al període comprés del 9 al 16 d’abril.
 
Antonino afirma que “l’ocupació hotelera de Sagunt durant la Setmana Santa ha fregat el 100% arribant a penjar el cartell de complet en diversos allotjaments de la ciutat, sent el Divendres Sant el dia de major afluència”. Respecte a les dades de turistes que durant la Setmana Santa han passat per les oficines de turisme, la regidora de Turisme asegura que “els que més passen són els turistes nacionals amb un 75% i un 25% de turistes internacionals; cal destacar que el nombre de turistes internacionals s’ha duplicat respecte a 2016, i que els turistes holandesos es perfilen entre les noves procedències”.
 
En l’àmbit nacional, els turistes madrilenys i valencians són els que majoritàriament ens visiten, seguits de catalans, aragonesos i bascos. Pel que fa a l’àmbit internacional, són els francesos i italians els que encapçalen les llistes de visites, seguits d’anglesos, holandesos i belgues.
 
Respecte a l'oferta turística cal ressaltar el servei de socorrisme en les platges, l'ampliació de l'horari de visites als monuments, l'oferta, per part de les empreses, de visites guiades al patrimoni, els actes del centenari de la siderúrgia, el mercat artesanal del passeig marítim i les festes de la Setmana Santa en els dos nuclis. Tot això, segons Natalia Antonino, indica que “la qualitat del producte turístic de la ciutat va millorant i va consolidant-se a poc a poc; cal continuar treballant en la mateixa línia per a aconseguir l'objectiu prioritari que és el 100% d'ocupació”.