Antonio Orozco actuarà el 31 de juliol com a plat fort de les festes patronals

Les associacions de penyes de Sagunt i del Port de Sagunt han treballat conjuntament perquè, amb la col·laboració de l'Ajuntament, hi haja un sol concert més rellevant i que repercutisca positivament en la ciutat


Les festes patronals dels dos nuclis urbans de la ciutat tenen enguany un punt més d'unió: el concert d'Antonio Orozco. El cantant i compositor català actuarà divendres 31 de juliol en la zona pròxima al centre comercial L’Epicentre com a colofó de les festes de Sagunt i començament de les del Port de Sagunt. Les federacions de penyes dels dos nuclis urbans, amb la col·laboració de l'Ajuntament de Sagunt, han treballat conjuntament per a realitzar un únic i rellevant concert per a les festes patronals amb un cost de 60.000 euros.
 
La regidora de Festes, Remei Torrent, ha destacat el treball que han realitzat les dues federacions de penyes per a “convèncer les diferents associacions a realitzar un únic concert més potent, ja que pot funcionar i pot repercutir positivament en la ciutat”.
 
L'alcalde de Sagunt, Quico Fernández, ha aprofitat l'ocasió per a agrair a les comissions de penyes “la seua voluntat per treballar conjuntament en una ciutat que és diversa i complicada, però que demostra que es pot treballar tant separats com junts i cercar espais de trobada i unió entre les persones que formen part de la mateixa ciutat i així ser més eficients per a tenir una major projecció”.
 
Amb un aforament màxim de 12.000 persones, la zona de L’Epicentre acollirà des de les 23.30 hores el concert gratuït del cantant català que farà un repàs a la seua discografia amb temes com Devuélveme la vida o Mi héroe que han sigut número u en nombroses llistes d'èxits. Després del concert, l'orquestra Centauro amenitzarà la nit per a aquells que encara tinguen ganes de ballar. A més, l'Ajuntament de Sagunt ha anunciat que estarà activa una flota d'autobusos fins a les 4 hores de la matinada des dels dos nuclis urbans fins a la zona del concert.
 
Les festes patronals organitzades per l'Ajuntament de Sagunt s'estendran des del 14 de juliol, amb l'actuació de Xavi Castillo en la plaça Cronista Chabret, fins al 31 de juliol en el nucli urbà de Sagunt i de l'1 al 15 d'agost en el Port de Sagunt, amb la celebració de la Festa de l'Estiu, antigues cucanyes marítimes, amb una travessia nadant organitzada pel departament d'Esport, així com cucanyes, actuacions musicals, jocs infantils, pinta-cares i castells inflables perquè, segons Torrent, “siga una festa de renom i que genere un precedent i es puga continuar fent tots els anys”.
 
Junt a estes activitats tindran lloc, també, els concerts A la Fresca. El dimarts 18 de juliol en la plaça Cronista Chabret actuarà el grup local 15 Watts i Asekes i Oques Grasses, dins de les festes patronals de Sagunt, i el dijous 10 d'agost el grup local Ñeku i Cooper i Els Amics dels Arts en el recinte firal dins de les festes patronals del Port de Sagunt.