Arcana Has Soul tornarà el dissabte al Teatre Romà amb el seu nou disc, “The importance”

El concert s'emmarca dins de la programació de “Teatre Romà en Marxa” que ha organitzat la delegació de Cultura de l'Ajuntament de Sagunt
Imagen 1
 
La delegació de Cultura de l'Ajuntament de Sagunt programa el concert “The importance” d'Arcana Has Soul. L'actuació que s'emmarca dins de la programació de “Teatre Romà en Marxa”, tindrà lloc dissabte que ve, 18 de juny, a partir de les 23 hores en el Teatre Romà de Sagunt.
 
El grup Arcana Has Soul és una formació musical creada a Sagunt durant l'any 2009. L'estil del grup és difícilment s’enmarca en algun tipus concret, més aviat és una suma de les influències i idees dels seus components, barrejat amb la varietat de timbres dels instruments que s'utilitzen: cello, violí, guitarres, percussió, bateria i veu. Els seus components són: Lourdes (veu), Toni (chelo), José Antonio (bateria), Paco (violí), Pablo (percussió), José (guitarres acústica, clàssica, elèctrica).
 
Un disc cuidat, distint en alguns matisos que experimenten amb el que està cridat a ser el seu so del directe. La banda no ha perdut el toc i és que per a aquest disc han seguit una senda coneguda, gravant en Andoáin (Guipúscoa) durant el mes d'abril del 2015 en Garate Studios. Aquest tercer disc està coproduït junt amb Kaki Arkarazo.
 
En la seua música trobem les cordes, les percussions i tot el que abriga a Lourdes, i temes com “Worldspel” ens demostren aqueix xicotet bot. En definitiva, un disc pròxim, cançons com “Birds”, “Rei Sol” i “The Importance”, dita siga de pas, juguen en aqueix canvi i so que tant ens agrada.
Fotografía 1