Avui comença el termini per a optar a un lloc de venda en el mercat d'estiu del Passeig Marítim de Port de Sagunt

Com a novetat enguany les autoritzacions municipals per a la venda no sedentària tindran una vigència de quatre anys gràcies a les gestions de la delegació de Comerç i Mercats de l'Ajuntament de Sagunt
Imagen 1
La delegació de Comerç i Mercats de l'Ajuntament de Sagunt informa que termini de presentació d'instàncies per a optar a un lloc de venda en el mercat artesanal extraordinari d'estiu, que se situarà en el Passeig Marítim de Port de Sagunt, s'inicia avui, dimecres, 29 d'abril, i finalitzarà el 8 de maig. El departament municipal de Comerç i Mercats també ha aconseguit que les autoritzacions municipals per a la venda no sedentària tinguen una vigència de quatre anys. 

En aquest sentit, la delegada de Comerç i Mercats, Concha Peláez, ha volgut recordar que “encara que en principi van arribar les autoritzacions per a un any, després de les gestions de l'Equip de Govern i la delegació de Comerç i Mercats davant la Demarcació de Costas hem aconseguit que s'autoritze el màxim contemplat en la legislació actual, és a dir, quatre anys”. 

El mercat s'instal·larà el dia 23 de juny i finalitzarà el 31 d'agost de 2015. El seu horari d'activitat serà de 19 h a 1 h tots els dies, inclosos els diumenges i festius. Constarà de 40 llocs de venda, 36 d'artesania i 4 de consum ràpid, que oferiran productes molt diversos. 

Per a la instal·lació d'aquest mercat, l'Ajuntament de Sagunt ha realitzat totes les gestions oportunes amb la Demarcació de Costes de la Comunitat Valenciana per a aconseguir l'autorització que permet situar el mercat en la zona del Passeig Marítim. El que s'ha aconseguit és que la durada de les autoritzacions municipals per a l'exercici de la venda no sedentària tinguen una vigència de fins a quatre anys, segons la nova legislació de Costas.

De la mateixa manera, segons indiquen des del departament municipal, les bases que regiran per a la instal·lació d'aquest mercat s'han tractat amb tots els grups polítics, sent els criteris de valoració i els requisits els mateixos que es van establir en les bases per a la celebració del mercat extraordinari de Setmana Santa.