'Callejeando Food Fest' comença la seua primera edició

El públic podrà gaudir, a més de l'espai de food trucks i market, d'un escenari musical

L'alcalde de Sagunt, Darío Moreno, i la regidora de Turisme, Natalia Antonino, han inaugurat la primera edició del festival 'Callejeando Food Fest', a la qual també han assistit membres de la corporació municipal, i que estarà obert fins al 30 de juny.

En este festival familiar d'entrada gratuïta es podrà gaudir de gastronomia internacional, actuacions musicals en directe, mercat, exhibicions, discjòqueis, zona infantil i espectacles de màgia, entre altres. Es podrà assistir en els horaris de 12.00 a 02.00 hores els divendres, dissabtes i diumenges; i el diumenge 23 de juny, vespra del dia de Sant Joan, fins a les 03.00 hores. Entre setmana els horaris seran de 18.00 a 00.00 hores.

El públic podrà gaudir, a més de l'espai de food trucks i market, d'un escenari musical pel qual passaran gran quantitat de grups locals i discjòqueis que faran gaudir de grans vetlades.

Hui, 21 de juny, ha actuat a les 19 hores a la ciutat jardí La Gerència, on se situa este festival, el concert de Verlin i esta nit, a les 23 hores, serà el torn dels Manolos Plateados. Demà a les 12.30 actuarà Batería Baja, a la vesprada a les 19 hores serà el torn de Natura i a les 23 hores de The Lorian. El diumenge a les 12.30 actuarà Fantuka, a les 19 hores estarà en concert Pau Monteagudo i a les 24 hores serà el torn de Rots. El dilluns 24 actuarà Divertilandia a les 18 hores i a les 20 hores hi haurà un concert 'Yo vivo navegando'. El dimarts 25 a les 20 hores estarà en concert Huracán romántica i el dimecres 26 tornarà a actuar Pau Monteagudo a les 20 hores. El dijous 27 a les 20 hores el públic podrà gaudir d'Old Barrel a les 20 hores i a les 22 hores hi haurà sessió de DJ’s. El divendres 28 a les 19 hores actuarà Nodoyunas i a les 23 hores Escuela de Calor. El dissabte a les 12.30 serà el torn de Verlin i a les 19 de Zanguangos, acabant el dia amb el concert de Replay que serà a les 23 hores. L'últim dia del festival actuarà a les 12 hores 'Yo vivo navegando'.