L'Ajuntament de Sagunt presenta el Campus Pasqües, l'Esplai Pasqua i Diver Pasqua 2023

Les tres iniciatives, organitzades per les regidories d'Activitat Física, Salut i Esports, Joventut i Infància i Serveis Socials, es desenvoluparan entre els dies 11 i 14 d'abril

Les regidories d'Activitat Física, Salut i Esports, Joventut i Infància i Serveis Socials de l'Ajuntament de Sagunt han presentat el Campus Pasqües, l'Esplai Pasqua i Diver Pasqua de l'exercici 2023, respectivament. Les tres iniciatives estan previstes per als dies 11, 12, 13 i 14 d'abril. Els destinataris del Campus Pasqües són xiquets i xiquetes d'entre 3 i 12 anys. L'Esplai Pasqua és per als els matriculats en centres d'infantil i primària nascuts del 2019 al 2011, tots dos inclosos. D'altra banda, el Diver Pasqua està destinat a persones amb diversitat funcional intel·lectual empadronades en el municipi, que estiguen escolaritzades en els centres d'Educació Especial, o de majors que no estiguen escolaritzats, amb edats compreses entre els 4 i els 30 anys. La finalitat, a més d'oferir activitats formatives i lúdiques que ocupen el temps lliure durant les vacances de Pasqua, és facilitar la conciliació laboral de les famílies.

Els interessats en el Campus Pasqües tindran des del pròxim 27 de març a les 00.00 hores fins al 31 de març a les 23.59 hores per a matricular telemàticament als seus fills i filles i pagar les taxes a través del següent enllaç: https://aytosagunto.apuntate.online/pio/. Este campus compta «amb una oferta limitada a 80 places, i la taxa de les quals serà de 20,31 € sense servei de menjador i de 40,92 € amb servei de menjador, per als empadronats», informa el regidor d'Esports, Javier Timón. El Campus Pasqües, que s’iniciarà el dimarts 11 d'abril, tindrà un horari de 8.00 a 13.00 hores, o fins a les 15.00 hores si s'opta per l'opció del menjador. El campus es durà a terme en el Poliesportiu Municipal Internúclis, on els xiquets i les xiquetes d'entre 3 i 12 anys podran realitzar diverses activitats esportives.

L'Esplai Pasqua, que habilitarà 120 places, es desenvoluparà en els Casals Jove de Sagunt i Port de Sagunt, de 9.00 a 13.30 hores, així com en el CEIP Mediterrani. El termini d'inscripcions estarà obert des del dijous 23 de març fins al dimarts 4 d'abril. La inscripció serà de manera telemàtica a través de la plataforma d'inscripció en línia: https://aytosagunto.apuntate.online/pio/. El cost de la matriculació en l'Esplai Pasqua és de 32 euros. Els matriculats gaudiran de jocs, tallers i activitats culturals. «La temàtica serà la Pasqua. Hi haurà tallers de cometes, d'ous de pasqua, jocs tradicionals, gimcanes, etcètera», tal com ha indicat el regidor de Joventut i Infància, Guillermo Sampedro.

Finalment, Diver Pasqua tindrà lloc en el CEIP Mediterrani de Port de Sagunt, de 9.30 a 13.30 hores i habilitarà un total de 15 places. El regidor de Serveis Socials, Alejandro Sotoca, ha anunciat les activitats que es realitzaran en eixe campus: «Dins de les activitats que es poden realitzar en este campus hi ha activitats artístiques, psicomotrius, d'expressió corporal, musicoteràpia, cançons de Pasqua, relaxació, tallers d'ombres i el taller dolç de Pasqua». Per a la inscripció, els interessats i interessades hauran d'accedir al següent enllaç: https://aytosagunto.apuntate.online/pio/. A més, podran informar-se en el Departament de Serveis Socials en l'avinguda 9 d'octubre núm. 7 en Port de Sagunt, o bé contactant amb els telèfons 962685882 o 664468791.