Centre Cultural Mario Monreal compta amb noves sales d'estudi, reunions i espais expositius

Els ciutadans compten amb una nova sala d'estudi amb una capacitat de 80 estudiants, tres aules multiusos, tres espais expositius i una sala de reunions
Imagen 1Imagen 2
L'alcalde de l'Ajuntament de Sagunt, Sergio Muniesa, acompanyat de la regidora delegada de Cultura, Maribel Sáez, han visitat l'exposició fotogràfica “ Orthodox Easter” del fotògraf local Santos Moreno Villar, que podrà veure's fins al 30 de maig, en els tres nous espais expositius que han obert en el Centre Cultural Mario Monreal de Sagunt. A aquestes noves instal·lacions se sumen una nova sala d'estudi amb una capacitat de 80 estudiants, tres aules multiusos, i una sala de reunions que podran usar les associacions prèvia sol·licitud. L'obertura d'aquesta nova fase ha sigut possible per una subvenció de 125.000 euros que va rebre l'Ajuntament de Sagunt per part de la Diputació de València.

L'alcalde de l'Ajuntament de Sagunt, Sergio Muniesa, ha explicat que “el Centre Cultural Mario Monreal respon a les necessitats culturals de la nostra ciutat, és un centre de multiactivitat, tenim un saló d'actes disponible per a qualsevol tipus d'esdeveniment , com el d'aquest cap de setmana amb l'actuació de la VLC Big Bang, i amb el qual recolzem a artistes de la localitat i oferim una programació estable cultural. Però a més amb l'edifici en si aconseguim conjugar diverses solucions, unes per a exposicions d'artistes locals, com l'exposició fotogràfica de Santos Moreno, i unes altres per a la gent més jove amb un aula d'estudi i sales multiusos, que les seues característiques permeten que puguen ser utilitzades per a diverses activitats que ens plantegen els diversos sectors de població que tenim en la ciutat, tant en l'àmbit cultural com en el d'oci i gaudi”. Muniesa ha conclòs que “Per tant em sembla un gran encert que aquest edifici estiga en marxa en la nostra ciutat amb tota l'oferta cultural que es dispensa des del mateix”.
 


 
El contracte va ser adjudicat fa uns mesos, per la Junta de Govern Local, a l'empresa DISTRIMOBI SLU FSMOBEL. A més del mobiliari d'oficina (taules, cadires...) també van adquirir amb aquesta subvenció un sistema de "video-vigilància" interna, focus d'exposició, cavallets de pintura, un canó de llum i una pantalla de projecció per a l'aula de formació, entre uns altres.

L'horari d'aquestes instal·lacions serà de dilluns a dissabte de 9 a 21 hores.