Cinema a la vora de la mar i classes de Zumba en les platges del municipi

Divendres que ve 3 de juliol, es projectarà en la platja de Port de Sagunt la pel•lícula “Cómo entrenar a tu dragón 2”. A més a partir del 6 de juliol es realitzaran classes de Zumba gratuïtes
Imagen 1Imagen 2
Tots els amants del cinema d'animació podran gaudir de dues excel·lents pel·lícules en l'arena de la platja així com classes de Zumba en els pròxims dies. Ja que la delegació de Platges de l'Ajuntament de Sagunt programa diferents activitats en les platges del municipi. D'una banda, la projecció de la pel·lícula “Cómo entrenar a tu dragón”, el dia 3 de juliol, i la de “Operación cacahuete”, el 8 d'agost, a partir de les 22 hores, en la platja de Port de Sagunt. I d'altra banda, a partir del dia 6 de juliol, es realitzaran, en les platges de Almardà i Port de Sagunt, classes de Zumba gratuïtes durant 4 dies a la setmana.

El Patronat Provincial de Turisme de la Diputació de València “València Terra i Mar”, juntament amb l'Ajuntament de Sagunt, han sigut els encarregats d'organitzar, dins del programa “Cinema en les Platges”, la projecció de la pel·lícula “Cómo entrenar a un dragón 2”. La passada del film tindrà lloc aquest divendres dia 3 de juliol, a les 22:00 hores, en l'arena de la platja de Port de Sagunt, enfront de la posta sanitària, a l'altura de la Plaça de la Concòrdia. A més, el dissabte 8 d'agost, es projectarà una nova pel·lícula, “Operación cacahuete” a la mateixa hora, i en la mateixa ubicació. 

Esta iniciativa turística, dirigida a tots els públics i totalment gratuïta, projectarà pel·lícules a l'aire lliure, en una pantalla inflable de 90 m2. Els espectadors podran portar-se la seua pròpia cadira o una tovallola per a asseure's en l'arena per a gaudir de la projecció. El cinema d'estiu “València, Terra i Mar” va nàixer l'any 2012 per a acostar el setè art a la zona turística per excel·lència, la riba del mar, amb una instal·lació integrada amb l'entorn i respectant el medi ambient.

Unes altres de les activitats que s'han programat des del departament de Platges són les classes de Zumba gratuïtes que es realitzaran a partir del 6 de juliol, de 19.30 a 20.30 hores, durant quatre dies a la setmana, els dilluns i dimecres en la Platja de Almardà enfront de la posta sanitària i els divendres i dissabtes en la plaça del rellotge de sol en el passeig marítim de Port de Sagunt.