Colofó final del Morvedre Rap

La segona fase i final del festival de rap de Sagunt se celebrarà divendres 23 de desembre com a prèvia a la festa pre-nit de cap d'any en el Casal Jove del Port de Sagunt
 
Divendres 23 de desembre a les 20.30 hores tindrà lloc la segona fase i final de la primera edició del festival Morvedre Rap en el Casal Jove del Port de Sagunt, prèvia a la festa de pre-nit de cap d'any que organitza l'Ajuntament.
 
Amb aquesta iniciativa, el consistori saguntí, dins del suport que ofereix a la música urbana, pretén donar una oferta de qualitat per a la gran quantitat de joves seguidors del rap amb la celebració de concerts amb artistes de primera línia. A més, els joves creadors de música rap de la nostra ciutat tenen l'oportunitat d'actuar en directe i en òptimes condicions tècniques, compartint fins i tot en alguns casos cartell amb artistes reconeguts d’este gènere musical.
 
El regidor de Joventut, Guillermo Sampedro, ha declarat que “després de l'èxit de la primera fase, amb més de 120 persones i sis grups locals, posem el colofó final a este primer Morvedre Rap que arreplega el testimoni del Morvedre Rock que se celebrava fa anys. En la nostra ciutat hi ha molts grups locals i molts rapers i raperes, per això, amb esta aposta per la cultura urbana volem donar resposta a esta demanda de la gent jove que ens ho venia demanant”, ha afegit.
 
En la final de la primera edició d'este festival de rap actuaran Sol de Cali, Zodiaco Enfants i Arse, els tres rapers locals seleccionats després del primer concert, al costat d'artistes en valencià com Antítesi i figures emergents de l'escena nacional com són Dano & Emelvi, MI.Amargo & Dj Swet y Polanski i Escandaloso Xpósito.