Comencen els Campus Jove 2022 als casals amb moltes activitats de diferents temàtiques

Estes activitats comencen el pròxim dilluns, 27 de juny, i els participants podran gaudir de moltes activitats tematitzades, tallers, i excursions que els permetran aprendre d’una forma diferent i divertida

Comencen els Campus Jove 2022 als casals, amb nou campus semanals i un de quincenal. Durant estes setmanes, els participants podran gaudir de moltes activitats tematitzades, tallers, i excursions que els permetran aprendre d’una forma diferent i divertida sobre el tema principal que tracte el campus setmanal, a més de compartir espai amb gent de la seua edat i passar-s’ho d’allò més bé. 

Els campus comenen el pròxim dilluns 27 de juny amb els Campus Wizarding Jove Corresponsables al nucli de Sagunt i els Campus Robòtica i Videojocs 2D al nucli del Port de Sagunt, i continuarà durant tot el mes de juliol amb altres campus sobre natura, el món del còmic, improvisació, fotografia i ball, entre altres.

Per a estos campus, anomenats Campus Penya, Campus Enphoca’t, Campus Còmic, Campus Impro Comedy, Campus Natura i Campus Dance encara queden places i totes aquelles persones jóvens d’11 a 17 anys interessades a apuntar-se podran fer-ho fins a una setmana abans que comencen els campus.

En el cas del Campus Penya, Campus Enphocat i Campus Còmic, les inscripcions acaben el diumenge 26 de juny, mentre que en el cas del Campus Impo Comedy l’últim dia per a realitzar les inscripcions serà el dia 3 de juliol, i els Campus Natura i Dance acabarà el termini d’inscripció el diumenge 10 de juliol.

Tota esta informació, a més, pot ser ampliada a la pàgina web www.saguntjove.es o a les xarxes del Casal Jove, tant a Instagram (@casaljove_), com a Facebook (@casaljoveps), o a Twitter (@saguntjove).