Comencen les obres d’excavació en la zona annexa a la Domus Baebia

Esta primera fase de les obres consisteix en una excavació arqueològica en el solar del carrer Sang Vella per a documentar, identificar i determinar la futura possible annexió a l’espai educatiu


Les obres d’excavació del solar annex a la Domus Baebia en el carrer Sang Vella, número 6, han començat hui amb la signatura del contracte per part de l’empresa a la que s’ha adjudicat. Estes obres consisteixen en una excavació arqueològica prèvia a l’obra de construcció del local.
 
Adjudicades a l’empresa Construcciones Arcas Caballer SL, per un import de 30.205 euros (IVA inclòs), les obres d’excavació s’executaran en un temps estimat de tres mesos, 15 dies dels quals correspondran a l’estudi de l’emmurallat, dos mesos a l’excavació arqueològica i 15 dies al tractament dels residus.
 
El regidor de Contractació, Pepe Gil, ha declarat que esta es la primera fase de les obres que consistien en l’excavació i l’estudi arqueològic “per a una futura ampliació de la Domus Baebia que permetrà obrir-la al públic en general i no sols per al públic escolar, como està planejada actualment”.