Continuen els actes de commemoració del Centenari de la Siderúrgia

Per a esta setmana, el programa 100 Anys de Siderúrgia ha organitzat la projecció d’una pel·lícula i una visita guiada pel patrimoni industrial

Els actes de commemoració del centenari de la Companyia Siderúrgica del Mediterrani, que ja van començar en el passat mes d'abril, continuen este cap de setmana. Concretament, per a esta setmana s'ha programat la projecció de la pel·lícula Pozos de ambición, que tindrà lloc el divendres 26, a partir de les 19 hores, en el Casal Jove.

 
D'altra banda, per al dissabte 27 està prevista una visita guiada pel patrimoni industrial del Port de Sagunt, que partirà de la rotonda de l'Hospital Vell a les 12 h, i tindrà una durada aproximada de dues hores. És imprescindible reservar plaça, a través de les oficines de turisme de la plaça Cronista Chabret o de l'avinguda Mediterrani, ja que s'organitzaran grups de 50 persones per guia.


Els actes estan emmarcats en el programa 100 Anys de Siderúrgia, una sèrie d'actes commemoratius del centenari de la Companyia Siderúrgica del Mediterrani, i se celebraran al llarg de tot l'any. Inclouen taules redones, conferències, visites guiades pel patrimoni industrial, exposicions, projeccions de pel·lícules, actuacions musicals, teatrals i la presentació d'un nombre especial de la revista Braçal, dedicat al centenari de la siderúrgia.


El programa està organitzat per l'Ajuntament de Sagunt i el Centre d’Estudis del Camp de Morvedre, en col·laboració amb entitats com a CCOO; UGT; CGT; Fundación Trabajadores de la Siderurgia; ArcelorMittal; AMIMO; APIVA; Amics d'Aprenents; UNESID; Associació de Patrimoni Industrial de Port de Sagunt; Cinema Club Nautilus; Unión Musical Porteña; Lira Saguntina; Autoritat Portuària i Passió per Sagunt.