Continuen les festes Patronals de Sagunt amb activitats taurines, música, espectacle còmic i paelles

Els concerts del divendres van ser tot un èxit en la Glorieta i el Tró d’avis i la xopà van donar inici a les activitats taurines el dissabte
Imagen 1Imagen 2

Sagunt continuarà gaudint de les seues festes patronals durant tota la setmana amb esdeveniments taurins en el recinte firal, discomóvils, concerts, orquestres i activitats per als més xicotets. 
 
El cap de setmana passat, la Glorieta es va omplir de la millor música de la mà de Celtas Cortos i el grup local Fulla Kaduka, i el dissabte, el trò d’avis i la xopà van donar per inaugurats els esdeveniments taurins. A més ahir, els més xicotets van gaudir amb un canta jocs musical i un tancament infantil amb bous gegants inflables. També va haver-hi temps per a la realització de proves esportives amb la Ginkana Experience Marina d’Or i per a gaudir del concert de l'I Curs Internacional d'Interpretació, Tècnica, perfeccionament i Direcció d'Orquestra Ciutat de Sagunt. 
  
Els amants dels bous podran gaudir, aquesta vesprada, d'una vesprada d'exhibició de 8 vaquilles i un bou en puntes. A més està nit hi haurà dos bous embolados i 2 vaques en punta. El tancament de nit ho podran la Disc Èxits de Xisco Mañez.

Demà dimarts, seguiran les activitats taurines en el recinte firal durant vesprada i nit. A més els amants de la música podran gaudir, a partir de les 21.30 hores, de el “Concert a la Fresca” de King Kong Boy i Els Catarres. La música també serà protagonista en el recinte firal amb “Disc I Love Tech-house” i els dj’s José Molina, Andrés, Xisco Mañez, Loopez & Miki Llorens (Percussion live).

El dimecres 20 de juliol, a partir de les18 hores, hi haurà un espectacle còmic-taurí de Casta Valenciana, en el qual els xiquets i xiquetes seran els grans protagonistes. La temàtica serà Minions i Madagascar i també hi haurà 6 vaquilles de la Ramaderia Gerardo Gamón. A partir de les 19 hores començarà el repartiment d'aigua, arròs i davantals perquè puga donar inici a les 20 hores el concurs de paelles en el recinte firal. A partir de les 23.30 hores els més xicotets podran gaudir de l'exhibició de emboladores infantils “Ciutat de Sagunt”. Per a acabar la nit l'orquestra Taxxara Xou amenitzarà amb les seues cançons tot el recinte firal.

El dijous, 21 de juliol, començaran les activitats, a partir de la 14 hores, amb un correbou campero i prova de vaquilles de la ramaderia els Chatos de la Pobla de Valverde (Terol). El recinte firal acollirà una campanya de donació de sang, i, a partir de les 19 hores continuaran les activitats taurines fins a la nit. La fi de festa vindrà de la mà de Disc Èxits amb els Dj’s Xisco Mañez i Diwolf.

Els esdeveniments taurins marcaran la jornada del divendres que acabarà amb l'actuació de l'orquestra Eufòria en el recinte firal.

El dissabte a més de les activitats taurines en el recinte firal, a partir de les 23 hores, hi haurà un concert en la Glorieta, concretament la III Trobada de Bandes Juvenils.

Per a acabar la setmana, el diumenge, hi haurà una eixida de cotxes clàssics del recinte firal i a la vesprada, a partir de les 20 hores, tindrà lloc la tradicional Cavalcada de disfresses. Per a acabar la jornada hi haurà un ball de disfresses de la mà de l'orquestra Scream.